• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

troid rahatsızlığına rağmen zayıflamak

horoncu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
55
15
88
meraba herkese.. Ben de biraz zayıflama deneyimimden bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ve yıllardır hipotroid hastasıyım hatta kanserine bile yakalanıp troidlerimi tamamen aldırdım ve troid takviyesini ilaçlardan alıyorum. kilom sürekli aynı 72-73 arasında gidip gelirim ne zayıflama gibi bi olay oldu ne de kilo alma hep sabit. ta kiii ben birine aşık oldum ki ne oldum. sevdiğim başka şehirde ben başka yerde yılda bi kere anca görürdüm. onun memlekette düğün vardı bende hırs yaptım şu düğüne kadar bi zayıflasam bi etek giysem de güzel görünsem diye. Olay sadece düğün meselesi de değil. Bi kaç kişi kilomla dalga geçince bende yürü be dedim ben zayıflamam diye diye oldun at gibi dedim kendime. Sonra buradan bi yeşil çaylı sodalı tarıf buldum başladım onu yapmaya. ben bi köy okulunda çalışıyorum sabahları okula gitmeden kepekli sandviç ekmeğiyle kendime sandviç yapıp sütle beraber yiyiyordum öğle arası okulda sadece çorba ve az ekmek akşamlar eve gelince çorba veya yemek ne varsa yedim bu arada sodalı çayı da içtim sürekli. Ha bir de sıcak su içtim bol bol ama boş içmedim içine ya limon ya da bi iki dilim yeşil ekşi elma attım. Gerçekten boğazımı tuttum ama yemedim yani tatlıya hasta olmama rağmen dur dedim tatlı ihtiyacımı kuru erikle falan karşıladım ya da bi kare ufak çikolata attım ağzıma. Fakat spor yapma şansım hiç olmadı. Şimdi kiloma gelecek olursak 2 haftada 4 kilo verip 68 kiloya indim ve dar balık bi etek giydim o da beğendi :) ha derseniz ki 68 kiloya etek olur mu valla oldu hatta daha zayıf göterdi. Demek ki troidi olmayanlarda zayıflayabiliyormuş dedim şimdi. Bu ara zaten iştah hepten gitti insalla hedefim 62 kilo az kaldı direniyorum :) :)En Büyük KK

Back