Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba bende hipertroit hastasıyım ama şuaralar değerlerim düşük ilaç kullanmıyorum 5 aydırda bebiş için uğraşıyorum bende okumuştum troit hastaları zor hamile kalıyomuş yada düşüğe sebep oluyomuş inşallah bizde hayırlısıyla bebiş sahibi oluruz
İlaç kullandıktan sonra hamile kalmak zor değil.
Insallah canim. Hipertroit ne oluyor peki
troit hormonları çok fazla çalışıyo değerler çok yükseliyo bide zehirli guatr da deniliyor benim nodüllerim vardı 5 sene önce ameliyat oldum ama troitim duruyo zaman zaman test yaptırıyorum değerlerim yükselirse ilaç kullanıyorum doktorum bebek için izin vermiyodu riskli diye 5 aydır iyi durumdayım çok şükür bakalım artık kısmetimizde varsa olur bu arada benim 15 yaşında kızım var sizin ilk bebek mi olacak
E canimne zaman doktor izin verecektir peki sana? Evetbenim ilk olacakmi kismetse doktor her seyin normal dedi ama sanirim troidden olmuyor troid doktoruma gidicem en son aralikta tahlilyaptim belki simdi normale donmustur
benim değerler düzeldi canım bebek için çalışma içindeyim zateninşallah değerlerin düzelmiştir benim dr stres çok önemli etken dedi ama nerde stressiz yaşam
Ben de cok takiyorum niye olmuyor diye kac aydir soylenen belirtileri yasiyorum ama bir sey yok troitten cok korkuyorum
Benim tsh yuksekti 2bucuga yakin olmaloymis dogru mu
canim merhaba.benimde tiroidlerim az callisiyo zor hamile kalmadim cok sukur ama biir dusugum var.hamileyken her ay kontrl ettiriyosun tiridleri ilac kullanimi cok onemli sakin kullanmamazlik yapma.benim giitigm bir dr tiroidi olupda ilac kullanmazsan bbebekde ciiddi boyutta gelisme geriligi olurmus.ilac kullaninca korkkma.ben hamile kalmadan once bilmiyodum tiroidlerimin az calistigini 6 haftalikken ogrendim ilacida ozamn kullanmaya basladim cok sukur 7 aylik bebegim var
önceki mesajda da yazdım canım
benim tsh 4 e yakındı hamile kaldığımda
ilaca düzenli devam ettiçe düştü
en azı 2.25 fln oldu
kadın doğumcu da dahiliyeciler de tsh referans değerleri arasında olursa ve ilaca devam edilirse gebelikle ilgili hiç bir sorun çıkmayacağını söylediler![]()