Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklamanız için çok teşekkür ederimMhtrf 677 olan pıhtılaşmadan ziyade vücudun b vitaminlerini işlemesiyle alakalı oluyor. O yüzden folik asiti muhakakkak aktif form yani metilfolat olanlardan kullanmanız lazım. Hatta mümkün mertebe b vitaminlerinin hepsinin aktif form olarak kullanmak sizin için daha sağlıklı olur. Çinkonunda bu gende gebelik için faydalı olduğuna dair araştırmalar var Paı geni pıhtılaşmaylayla alakalı diye biliyorum. Genelde hap ve iğne tedavisi başlıyorlar. Ama bunun biliniyor olması bile sizin için çok iyi kesinlikle canınızı sıkmayın çözümsüz birşey değil en azından
Rica ederim. Kesinlikle yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. Herşey gönlünüzce olsunAçıklamanız için çok teşekkür ederimevet çok şükür çok mühim bir şey değil sadece keyfim kaçtı buna da şükür
iyi ki yaptırmışım testi . Yoksa daha çok üzülecektim . Tekrar teşekkür ederim
![]()
Mesajını geç gördüm canım ben özelde yaptırdım . Ama devlette de yapıyorlar . Benim 1 düşüğüm vardı ama ben 2 tane dedim .nerede yaptırdınız ücret nedir bendende istedi genetik testleri yapmışlar ama bunu yapmamış devlet hastanesi
Hamile kalana kadar aspirin kullandım, kaldıktan sonra da 12 saat arayla hem aspirin hem de oksapar iğne yapıyorum. Gebe kalmayı engelleyecek bir durum değil. Heterozigot olunca ne olur ne olmaz diye başladı. Homozigot olsaydı net pıhtılaşma var diyebilirdik demişti doktorum
Merak etme hiç de bişeycik olmaz. Rabbim izin verdikten sonra hiçbişe engel olmuyor sende kalmasına :) biz sadece aracıyız bu konuda. Dilerim hamilesindir sağlıcakla da kucağına alırsın. Değilsen de artık daha emin ilerlersinCanım bu test sonuçlarını 3 hafta bekledim . Tabi o arada eşimle değerlendirme yaptık yumurtlama günüm tam pik göremesemde 5-6 gün önceydi . Tabi ben sonucu bilmediğim için aspirin felan kullanmadım , sitede hep okuduğum hamile kalır kalmaz ilaç veya iğneydi . Umarım küçük bir ihtimal de olsa gebe kalmışsam aspirin kullanmadım diye bir şey olmaz
Cevabın için çok teşekkür ederim . İyi ki sizin gibi insanlar var gerçektenAllah razı olsun
ne kadar sürede çıktı kuzum birde kaç para ödedin devlet yaptık dedi yapmamışMesajını geç gördüm canım ben özelde yaptırdım . Ama devlette de yapıyorlar . Benim 1 düşüğüm vardı ama ben 2 tane dedim .
Trambofoli ve biz eşimle kromozom verdik doktor garanti olsun dedi 2 kromozom ve 1 trambofoli 10 bin ödedik . Sadece tambofoli 4 bin TL ydi canım . 21. Günde çıktı sonucune kadar sürede çıktı kuzum birde kaç para ödedin devlet yaptık dedi yapmamış
Canım tekrar merhaba . Bugün doktora gittik sonucu göstermeye doktor bizim için 1. Ve 2. Si önemli onlar temiz dedi . Normalde bir şey kullanmasanda olur ama önlem amaçlı coraspin yazıcam hergün 1 tane al dedi .Hamile kalana kadar aspirin kullandım, kaldıktan sonra da 12 saat arayla hem aspirin hem de oksapar iğne yapıyorum. Gebe kalmayı engelleyecek bir durum değil. Heterozigot olunca ne olur ne olmaz diye başladı. Homozigot olsaydı net pıhtılaşma var diyebilirdik demişti doktorum
Hayatım bana doktor bebe aspirini kullan dedi. Onu kullandım hamile kalana kadar. Doktor iyi bilir. Her doktorun önlemi farklıdır. Asıl hiç başlamamak kafa karıştırırdı. İnşallah hamile kaldığında da kese görününce iğne başlatır belki :) güzel haberler vermen dileğiyleCanım tekrar merhaba . Bugün doktora gittik sonucu göstermeye doktor bizim için 1. Ve 2. Si önemli onlar temiz dedi . Normalde bir şey kullanmasanda olur ama önlem amaçlı coraspin yazıcam hergün 1 tane al dedi .
Senin sonucunda benimkisiyle aynı mıydı acaba ?
Kafam karıştı çünkü . Aynıysa sonucumuz coraspin yetersiz gelmez mi bilemedim
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunHayatım bana doktor bebe aspirini kullan dedi. Onu kullandım hamile kalana kadar. Doktor iyi bilir. Her doktorun önlemi farklıdır. Asıl hiç başlamamak kafa karıştırırdı. İnşallah hamile kaldığında da kese görününce iğne başlatır belki :) güzel haberler vermen dileğiyle![]()
Canım merhaba maalesef tekrar gene benHayatım bana doktor bebe aspirini kullan dedi. Onu kullandım hamile kalana kadar. Doktor iyi bilir. Her doktorun önlemi farklıdır. Asıl hiç başlamamak kafa karıştırırdı. İnşallah hamile kaldığında da kese görününce iğne başlatır belki :) güzel haberler vermen dileğiyle![]()
Canım merhaba maalesef tekrar gene benkusura bakma
Sen regliyken aspirin kullanıyor muydun ?
Bugün regli oldum içtim coraspini sonradan aklıma geldi , bana şu zaman kullanma vs demedi
Merhaba canım doktora gösterdim sonuçları o söyledi ilacı içmemi ama regliyken iç veya içme dememişti , saolsun hanımefendi de gebe kalmadan önce ilaç içtiği için ona sorayım dedim . Şuan bayram hastanede yok doktorKuzum evet pıhtılaşma var ama nedeni de araştırılması gerek Belkide doktora gitsen sonuçları göstermeye sebebini de öğrenmiş olursun. Burda şimdi sana bunu iç desek olmaz bence çünkü belli bir tedavi görüceksin Belkide iğne başlatırlar benim arkadaşımda vardı kızcağızın 3 ten fazla düşüğü oldu bebeği tutulamıyorsa bir türlü ölü doğum yapmak zorunda kaldı en sonuncusu büyüktü karnında. Bu tür olaylar çoğaldı Allah göstermesin kimseye. Şimdilik bol su ve C vitamini alsan yeterli diye düşünüyorum diğer vitaminler kullanımı zarar vereceğini düşünmüyorum ama doktoruna danış bence. Arada limonlu su iç mesela kanı sulandırır aşırıya kaçmadan tabi baş dönmesi yapabilir bütün gün içersen![]()
Doktorunuza tekrar danış tabi ki canım ama bütün ilaçlar aksatılmadan içiliyor diye biliyorum iğne dahil .. ilaç kan sulandırıcıysa adetle bi alakası olucağını düşünmüyorum sonuçta kan pıhtılaşman var tedavi olman önemliMerhaba canım doktora gösterdim sonuçları o söyledi ilacı içmemi ama regliyken iç veya içme dememişti , saolsun hanımefendi de gebe kalmadan önce ilaç içtiği için ona sorayım dedim . Şuan bayram hastanede yok doktor
Benim doktorum adet olduğunda içme demişti mesela. En iyisini kendi doktoru bilir. Ona danışması daha faydalı olacaktır. Biri içme der başkası iç bişe olmaz der bu şekilde doğru değil tabii ki.Doktorunuza tekrar danış tabi ki canım ama bütün ilaçlar aksatılmadan içiliyor diye biliyorum iğne dahil .. ilaç kan sulandırıcıysa adetle bi alakası olucağını düşünmüyorum sonuçta kan pıhtılaşman var tedavi olman önemli