- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabınız için teşekkür ederimHeterozigot çıkan genler sorun oluşturuyor sanırım. Kan sulandirici ilaç veya iğne verirler hamile kaldığınızda
Selam canımMutasyonlar var evet. Kan sulandırıcı kullanmanız gerekir gebe kalınca.
Benim de en üstteki homozigot normal folik asit kullandım. 20.haftadan sonra demir hapı eklendi gynoferon onun da içinde folik asit var. Demir eksikliğini bilemiyorum. Sen hematolojiyle görüş canım.Selam canım
Trombofili panelim çıktı doktor aslında iyi açıkladı ama ön bilgim yoktu bu yüzden senin tecrübelerine danışmak istedim.
Doktor yüksek doz folik asit önerdi ve kadın doğum doktoruma sonucu iletmemi istedi
Bir Hematoloji doktoru ile de görüşmemin iyi olacağını söyledi ben de Demir eksikliği de çok fazla 5 çıktı![]()
Bu durum zorlaştırır mı acaba ?Benim de en üstteki homozigot normal folik asit kullandım. 20.haftadan sonra demir hapı eklendi gynoferon onun da içinde folik asit var. Demir eksikliğini bilemiyorum. Sen hematolojiyle görüş canım.
Mhtfr bir tık zorlaştırıyormuş gebe kalmayı folik asit hiç kesilmemeli.Bu durum zorlaştırır mı acaba ?
Buna üzüldüm canım, hiç bırakmıyorum 6 ay oldu aslındaMhtfr bir tık zorlaştırıyormuş gebe kalmayı folik asit hiç kesilmemeli.
Hematolog desteği alacağım, kromozom analizi henüz çıkmadıMhtfr bir tık zorlaştırıyormuş gebe kalmayı folik asit hiç kesilmemeli.
Genelde trombofili sorunlu çıkar. Bi şey yoktur merak etme.Hematolog desteği alacağım, kromozom analizi henüz çıkmadı
Bakalım ne sürprizler beni bekliyor![]()
Genelde trombofili sorunlu çıkar. Bi şey yoktur merak etme.![]()
Yolunda çok şükür her şey.elimden geldiğince 6. Ayda yol aldım kısmet bakalım..
Gebelik sürecin nasıl gidiyor az kalmış umarım her şey yolundadır![]()
Yolunda çok şükür her şey.Kocaman bir göbekle tam olara yuvarlanarak gidiyor.
En hayırlısıyla sen de göbeğinden yatama benim gibi inşallah.
![]()
Yaa estağfirullahÇok teşekkür ederim,
İyi ki vaktini veriyorsun buraya çok katlı sağlıyor deneyimlerin![]()
Gecmis olsun nerde ne kadar yaptırdınızSelam arkadaşlar 2 düşük yaptım doktorla henüz görüşmedim trombofili sonucuma bakabilir misiniz rica etsem?
Teşekkür ederim canım sistem tıp 1.5 yaptırdımGecmis olsun nerde ne kadar yaptırdınız
tesekkur ederimTeşekkür ederim canım sistem tıp 1.5 yaptırdım