trombofili paneli test sonucumu yorumlar mısınız ?

medusares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
3.833
10.845
158
sonuç 1.webp
sonuç 1.webp sonuç 2.webp sonuç 3.webp

umarım fotografları düzgünce ekleyebilmişimdir. Yorumlayan olursa çok mutlu olurum.

Bu konuda tecrübeli baya kişi vardı ama bana yardımcı olabilecek kimsecikler yok mu ?😭

Eki Görüntüle 2562707 Eki Görüntüle 2562707 Eki Görüntüle 2562708 Eki Görüntüle 2562709

umarım fotografları düzgünce ekleyebilmişimdir. Yorumlayan olursa çok mutlu olurum.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. İki kimyasal gebelik yaşamama rağmen doktorum gerek görmedi. Sizi kadın doğum doktorunuz mu yönlendirdi? Özelde mi yaptırdınız yoksa devlette mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏼

Merhaba. Devlet hastanesinde yaptırdım. Aslında şöyle devlet hastanesinde tedavi görüyorum. Gittiğim hastanede bu testler yapılmadığı için doktorum bir evrak hazırlayarak bu testleri yaptırmam için tıp fakültesine yönlendirdi. Tıp fakültesinde yaptırdım yani.

Merhaba. Devlet hastanesinde yaptırdım. Aslında şöyle devlet hastanesinde tedavi görüyorum. Gittiğim hastanede bu testler yapılmadığı için doktorum bir evrak hazırlayarak bu testleri yaptırmam için tıp fakültesine yönlendirdi. Tıp fakültesinde yaptırdım yani.
Çok teşekkürler sizin düşük ya da kimyasal gebelik mi vardı? Benim iki kimyasal var

İstersen test sonuçlarını pıhtılaşma ile ilgili forumlara at belki orada bilen birileri vardır canım

Back
X