Şu an adetimi bekliyorum cnm. Adet başlayınca randevu alıyorum ve hayırlı olsun İnşallah 2 deneme başlarız bu ay.
Tedavimi Beylikdüzü Medicanada alıyorum memnunmuyum değilmiyim anlamadım hala. Evet tüm sonuçlar temiz çıktı ama olmadı bi de embriyolar pek güzleldi. Kısmet. Sebepsiz de olabilir yani bana 60% olasığı veridiler doktorlar ama kalan 40% bu da ciddi bi rakam. Olabilir. Bi de embriyoşlar kesin olmak tutmak mecbur değiller hiçkimseye söz vermediler kesin olacaz diye))) bunu da anlamak lazım. Demek o sefer gelmeye istemediler bu dünyaya. Zorla tutamazsın. Bize çok az şey bağlı maalesef.
Hmm.. yakın oturuyoruz muhtemelen, ben de çatalcadayım.
öncelikle mesajlarını cevapla butonundan yazarsan bana uyarısı gelir. Bu şekilde acaba yazdı mı diye girip bakmam gerekiyor.
Ben çok araştırdı m. Tabi yakın diye medicanayı da.. ama sınavı geçemedi. Bu işte laboratuvar col mühim. Ve ben bu sebeple bahçeçiyi seçtim. Başarı oranları daha yüksek. Bi öncekini kolanda yaptırmıştık. Hatta doktorum sımdı b.duzu ndekı tup bebegın basındakı adam. Ama tırt cıktılar. Yani elbette kısmet, elbette bebekler geleceği zamanı kendileri seçiyor, elbette yiyecek lokmaları varsa gelirler..
cogaltabilirz bakış açına göre.. ama tecrübe ve teknik imkan farkını net olarak gördüm. Ki ben opudan sonra iç kanama geçirdim, ameliyat oldum, iki gün hastanede kaldım, aileler bilmiyordu herkes öğrendi rezalet in bini bin para oldu, güvenimi de yitirmiştim ama şanssızlıkmış gercekten. Hiç duymadım bunu yaşayan birini.
Velhasıl, dondurulmuş embriyon falan da yoksa gidip görüşmeni tavsiye ederim. Bi fikir al, medicana iyi bi hastane olabilir, ama bu konuda bahçeci kadar eski diil, yaklaşık 30 yıllık tecrübeleri var. Ki benim doktor önce amerikada, sonta yaklaşık 10 yıl memorial da calışmıs. Ki duymuşsundur onlar da bu işte isim yapmış. Ama doktorlarının hepai bahçeciye gitmiş..