Trombosis paneli yaptıranlar lütfen yardım edin!!!

canlisu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
300
104
23
46
Canlarım merhaba! Ocak ayında başarısız tüp bebek denemesi geçirdim. Bundan sonra doktorum bana bir kamyon tahlilleri yazmıştı ben de hepsini 1 hafta önce yaptırdım. Onlardan biri genetik analiz Trombosis paneli.
Şu an tüm tahlil sonuçları çıktılar tek bu Trombosis paneli devam ediyor bir hafta geçti artık.
Aynı analiz yaptıranlar var mı? Onu ne için yaptırıyorlar ...hiç bişey anlamadım.
Ve en önemli olan o ne kadar sürüyor. Zamanı kaybediyorum korkuyorum en kısa zamanda yeniden başlamak istiyorum ama bu sonuçu almadan başlayamıyorm. Bu arada devlette değil, baya bi para ödeyıp özel labaratuvarda yaptırdım onu ve ne zaman çıkar belli değil...devam ediyor diye cevap veriyorlar.
Aynı durumu yaşayanlar var mı?

Canlarım merhaba! Ocak ayında başarısız tüp bebek denemesi geçirdim. Bundan sonra doktorum bana bir kamyon tahlilleri yazmıştı ben de hepsini 1 hafta önce yaptırdım. Onlardan biri genetik analiz Trombosis paneli.
Şu an tüm tahlil sonuçları çıktılar tek bu Trombosis paneli devam ediyor bir hafta geçti artık.
Aynı analiz yaptıranlar var mı? Onu ne için yaptırıyorlar ...hiç bişey anlamadım.
Ve en önemli olan o ne kadar sürüyor. Zamanı kaybediyorum korkuyorum en kısa zamanda yeniden başlamak istiyorum ama bu sonuçu almadan başlayamıyorm. Bu arada devlette değil, baya bi para ödeyıp özel labaratuvarda yaptırdım onu ve ne zaman çıkar belli değil...devam ediyor diye cevap veriyorlar.
Aynı durumu yaşayanlar var mı?

Merhaba,
Bu konuda hic bir bilgim yok ama cikmistir sanorim sonucunuz.. ne durumda tedaviniz?
Iki denememi zaman kaybi saydığım merkezlerde yapmis biri olarak, diliyorum labaratuvari duzgun bir yerde baslamissinizdir. Hekim elbette onemli ama lab.kosullari cok faha muhim bu iste..

Canım sonuçlarım çıktı bu Trombosis paneli kan pıhtılaşma testleri demek. Herşey tertemiz yani sebep orda değil. Ama uzun sürüyor ve tüm genetik testler böyle - 21 gün. Herkesin haberi olsun. Bu arada özel hastanede yaparsan daha çabuk sürecek demek değil çünkü tüm hastaneler tüm genetik tahlilleri Merkez labaratuvarda yaptırıyorlar. Ben Medicanada tedavi alıyorum orda gerektiğim tstler 1900 tuttu ama aynı 21 günsürecekti)) O yuzden başka labaratuvarda yaptırdım 2 katta daha ucuz.

Canım sonuçlarım çıktı bu Trombosis paneli kan pıhtılaşma testleri demek. Herşey tertemiz yani sebep orda değil. Ama uzun sürüyor ve tüm genetik testler böyle - 21 gün. Herkesin haberi olsun. Bu arada özel hastanede yaparsan daha çabuk sürecek demek değil çünkü tüm hastaneler tüm genetik tahlilleri Merkez labaratuvarda yaptırıyorlar. Ben Medicanada tedavi alıyorum orda gerektiğim tstler 1900 tuttu ama aynı 21 günsürecekti)) O yuzden başka labaratuvarda yaptırdım 2 katta daha ucuz.

Su anda hangi asamadasin?
Nerde tedavi oluyorsun?
Hersey temiz ciktigi halde olmayinca da ayri sikinti, o zaman neden olmuyor.. Bizimki de sebepsizdi.

Şu an adetimi bekliyorum cnm. Adet başlayınca randevu alıyorum ve hayırlı olsun İnşallah 2 deneme başlarız bu ay.
Tedavimi Beylikdüzü Medicanada alıyorum memnunmuyum değilmiyim anlamadım hala. Evet tüm sonuçlar temiz çıktı ama olmadı bi de embriyolar pek güzleldi. Kısmet. Sebepsiz de olabilir yani bana 60% olasığı veridiler doktorlar ama kalan 40% bu da ciddi bi rakam. Olabilir. Bi de embriyoşlar kesin olmak tutmak mecbur değiller hiçkimseye söz vermediler kesin olacaz diye))) bunu da anlamak lazım. Demek o sefer gelmeye istemediler bu dünyaya. Zorla tutamazsın. Bize çok az şey bağlı maalesef.

Şu an adetimi bekliyorum cnm. Adet başlayınca randevu alıyorum ve hayırlı olsun İnşallah 2 deneme başlarız bu ay.
Tedavimi Beylikdüzü Medicanada alıyorum memnunmuyum değilmiyim anlamadım hala. Evet tüm sonuçlar temiz çıktı ama olmadı bi de embriyolar pek güzleldi. Kısmet. Sebepsiz de olabilir yani bana 60% olasığı veridiler doktorlar ama kalan 40% bu da ciddi bi rakam. Olabilir. Bi de embriyoşlar kesin olmak tutmak mecbur değiller hiçkimseye söz vermediler kesin olacaz diye))) bunu da anlamak lazım. Demek o sefer gelmeye istemediler bu dünyaya. Zorla tutamazsın. Bize çok az şey bağlı maalesef.

Hmm.. yakın oturuyoruz muhtemelen, ben de çatalcadayım.
öncelikle mesajlarını cevapla butonundan yazarsan bana uyarısı gelir. Bu şekilde acaba yazdı mı diye girip bakmam gerekiyor.
Ben çok araştırdı m. Tabi yakın diye medicanayı da.. ama sınavı geçemedi. Bu işte laboratuvar col mühim. Ve ben bu sebeple bahçeçiyi seçtim. Başarı oranları daha yüksek. Bi öncekini kolanda yaptırmıştık. Hatta doktorum sımdı b.duzu ndekı tup bebegın basındakı adam. Ama tırt cıktılar. Yani elbette kısmet, elbette bebekler geleceği zamanı kendileri seçiyor, elbette yiyecek lokmaları varsa gelirler.. ;) cogaltabilirz bakış açına göre.. ama tecrübe ve teknik imkan farkını net olarak gördüm. Ki ben opudan sonra iç kanama geçirdim, ameliyat oldum, iki gün hastanede kaldım, aileler bilmiyordu herkes öğrendi rezalet in bini bin para oldu, güvenimi de yitirmiştim ama şanssızlıkmış gercekten. Hiç duymadım bunu yaşayan birini.
Velhasıl, dondurulmuş embriyon falan da yoksa gidip görüşmeni tavsiye ederim. Bi fikir al, medicana iyi bi hastane olabilir, ama bu konuda bahçeci kadar eski diil, yaklaşık 30 yıllık tecrübeleri var. Ki benim doktor önce amerikada, sonta yaklaşık 10 yıl memorial da calışmıs. Ki duymuşsundur onlar da bu işte isim yapmış. Ama doktorlarının hepai bahçeciye gitmiş..

Bence şişli memorial en iyisi semra kahraman.. ben bahçecide mustafa bahçeci hastasıydım 2 denemem oldu ikiside olumsuz mustafa bahçeci hastasıydım hiç sebep yok diyorlardı memoriala bi gittim çikolata kistlerim varmış ameliyat oldum bu yüzden. şimdi dondurulmuşlarımı bahçeciden memoriala taşıdım tedavime orada devam edicem.

Açıkçası ben direk Prof.lara gitmeyi istemedim. Çünkü herkes diyor ki, bi kere kendileri geliyorsa iki kere asistanları geliyor muayeneye, programları çok yoğunluk, nereden ulaşacaksın bişey olduğunda, vs..
elbette heryerin iyi kötü örnekleri var, benim bahçecideki doktorum yıllarca Semra hanımla çalışmış, bu Da bi tercih sebebimdi.
Memorialde bi doçentle görüşmüştüm ben de ama tüp konusunda uzman değildi, içime sinmedi.
Sonuç iyi olsun da, neresi tatmin ediyorsa orası olsun. Ben çok şükür pozitifi gördüm, darısı başınıza..

kimdi doktorunuz? kaçıncı denemede oldu sizin allah tamamına erdirsin benimde memorialde bi pozitifim vardı ama düşük yaptım malesef...:(

kimdi doktorunuz? kaçıncı denemede oldu sizin allah tamamına erdirsin benimde memorialde bi pozitifim vardı ama düşük yaptım malesef...:KK43:

Çok üzüldüm, geçmiş olsun..
Güvenç bey doktorum, onunla ilk denemem, daha önce iki kere Şişli kolanda denemiştik.

Aklımda tutuyorum eşimle konuştum hastaneyi değiştirelim diye. O bana artık durumu karıştırma diye dedi. Zaten 2 ay geçti tüm tahlilleri yaptırdık yeniden başlamak zor olur. Tekrar da tutmazsa gidecem ordan. Ama Allah korusun tabii. Bilmiyorum kızlar. Ben kesinlikle ilk seferde gibi umutlu ve heyecanlı değilim. O kadar da başarılı olmamı inanmıyorum. Kısmet olsaydı ilk seferde tutacaktı. Ama pes etmek de istemiyorum

Aklımda tutuyorum eşimle konuştum hastaneyi değiştirelim diye. O bana artık durumu karıştırma diye dedi. Zaten 2 ay geçti tüm tahlilleri yaptırdık yeniden başlamak zor olur. Tekrar da tutmazsa gidecem ordan. Ama Allah korusun tabii. Bilmiyorum kızlar. Ben kesinlikle ilk seferde gibi umutlu ve heyecanlı değilim. O kadar da başarılı olmamı inanmıyorum. Kısmet olsaydı ilk seferde tutacaktı. Ama pes etmek de istemiyorum

Canım pes edecek ne var, insanların başına neler geliyor, oooo..
ayrıca yapılacak tahlillerin yapıldıysa vakit kaybetmezsin ki, biz Güvenç beye iki olumsuzla gittiğimizde ben sanıyordum ki bir yığın tahlil isteyecek, öyle olmadı. Eskilere baktı ki aman aman bişi yoktu ben de , rahim filmi kan değerleri falan o kadar.. sorduğumda
Da şimdi senden bir sayfa da istetim tahlil ama gerek yok amacımız bi an önce hamile kalman dedi. Bi kere embriyo ları donduruyorlar. Rahim dinleniyor bir iki ay, bu çok mantıklı. O ilaçlar çok tesirli.
medicanada dewsm edeceksen de inançlı git,
Ama bence değiştir, madem başlamamışsın, neden şüphelerin varken 2.şansı veresin..
kimseyi de böyle taciz etmemiştim yanlış anlama lütfen ;)
aDete kaç gün var? Al bi randevu görüş, beğenmezsen de bi muayene paran gider. Yanisonuç aldığım için ssoyluyor um. Bahceci fulya diye forumu da var ve çok hastası var.

Back
X