Leyla ile Mecnun'u ilk günden beri, kaçırmadan ve hatta denk geldiğim tüm tekrarları
ile bayılarak izliyorum. Tarzı, duruşu, mantalitesi b kalitede bir dizi yok. Dalında tek
bence. Ve evet TRT'ye bir ön yargı var toplumda. İktidarın TRT konusundaki politikasını
ben de sevmiyorum. Devlet televizyonunun çok kanallı olması yerine TRT1 gibi kaliteli
3-4 kanalının olması daha avantajlı. Sanırım kanal sayısı 14 şu an. Ben Leyla ile Mecnun
yayından kaldırılmasın diye sosyal medyada bile paylaşımlar yaptım, ne olur ne olmaz
dedimSağlama aldım , kitle yarattım arkadaşlarım arasında
Ama dediğin gibi Seksenler de muhteşem. Bayılıyorum ona da. İşten erken çıkmak için
takla atıyorum resmen, yetişebileyim diye. Ben zaten bu iki dizi dışında bir tek Yalan
Dünya'yı izliyorum. Sıkıldım ağalı beyli, zengin kız fakir oğlan, töre kurbanları gibi ağıt
dolu dizilerden. Dizi yapacaklarına sosyal proje düzenleseler daha yararlı olacaklar ama
e gelir elde etmek daha önemli sonuçta. Hiç sevmiyorum birilerinin acılarından rant
sağlayan ama acı sahibine hürmet etmeyenleri.
Ay ne çok konuşasım varmış benim, hemen de sosyal mesaja bağladım sszssz
Evet hatırlıyorum o diziyi çocukken sıkı bir takipçisiydim o şaşıfelek çıkmazının çok başarılıydı.yıllar yıllar önce şaşıfelek çıkmazı diye bir film vardı trt 1 de , hatırlayan varmı bilemiyorum. derya alabora, fikret kuşkan,zuhal gencer gibi önemli oyuncuların oynadığı . çok severdim. keşke yeniden yayınlansa. çok kaliteli bir dizi idi.
bide 7 numara. harika bi dizi idi ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?