trt dizileri

koreasigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
215
0
46
Diğer
herkese merhabalar.
sizlerde farkindasinizdir trt cok güzel yapimlara imza atiyor.leyla ile mecnun,seksenler,sende gitme,elde var hayat,avrupa avrupa,sakarya firat,kücük hanimefendi,kurt kanunu ve yakinda basliycak olan son osmanli kiyam.vs.
sizler trt dizileri hakkinda neler düsünüyorsunuz? .izlediginiz diziler hangileri?
benim takip ettigim en favori dizim LEYLA ILE MECNUN.yeni sayilan seksenler diziside ayri bir güzel.,sende gitme ve elde var hayatta yine ayni sekilde takip ettiklerim.ama üzüldügüm konu su ki bukadar güzel yapimlara imza atilan bir kanalin gerektigi sekilde takip edilmemesi..isin icine siyaset katip kanali takip etmeyenleri biliyorum.hakettigi degeri bulamiyor bence .etrafiniza izlediigniz dizileri"trt"tavsiye edin :)hadi bakalim.yorumlari bekliyorum..

Leyla ile Mecnun'u takip ediyorum bir tek, gayet başarılı bir yapım. Onun dışında Başrolde Aşk vardı bir ara, güzel keyifli bir diziydi izlemeye çalışıyordum denk geldikçe ama yayından kaldırıldı galiba. Diğer diziler hakkında bir fikrim yok ama Leyla ile Mecnun'u şiddetle tavsiye ediyorum, çok çok başarılı ve komik :46:

trt nin birde en sevdigim yani az reklamlari :).baska kanallardaki diziler 5 dakikada bir reklam yapiyor.trt saatte 1 nerdeyse :)

Ben sadece SEKSENLER i izliyorum ve çok beğeniyorum hem reklamı çok az hemde öpüşme ve sevişme yok.(Ailecek izlenilebilir yani)
keşke bütün diziler böyle olsa bıkdık elalemin yatak odasını izlemekden.....

Leyla ile Mecnun'u ilk günden beri, kaçırmadan ve hatta denk geldiğim tüm tekrarları
ile bayılarak izliyorum. Tarzı, duruşu, mantalitesi b kalitede bir dizi yok. Dalında tek
bence. Ve evet TRT'ye bir ön yargı var toplumda. İktidarın TRT konusundaki politikasını
ben de sevmiyorum. Devlet televizyonunun çok kanallı olması yerine TRT1 gibi kaliteli
3-4 kanalının olması daha avantajlı. Sanırım kanal sayısı 14 şu an. Ben Leyla ile Mecnun
yayından kaldırılmasın diye sosyal medyada bile paylaşımlar yaptım, ne olur ne olmaz
dedim :1::1::1::1: Sağlama aldım , kitle yarattım arkadaşlarım arasında :1::1::1:

Ama dediğin gibi Seksenler de muhteşem. Bayılıyorum ona da. İşten erken çıkmak için
takla atıyorum resmen, yetişebileyim diye. Ben zaten bu iki dizi dışında bir tek Yalan
Dünya'yı izliyorum. Sıkıldım ağalı beyli, zengin kız fakir oğlan, töre kurbanları gibi ağıt
dolu dizilerden. Dizi yapacaklarına sosyal proje düzenleseler daha yararlı olacaklar ama
e gelir elde etmek daha önemli sonuçta. Hiç sevmiyorum birilerinin acılarından rant
sağlayan ama acı sahibine hürmet etmeyenleri.

Ay ne çok konuşasım varmış benim, hemen de sosyal mesaja bağladım sszssz:1::1::1:

Leyla ile Mecnun'u ilk günden beri, kaçırmadan ve hatta denk geldiğim tüm tekrarları
ile bayılarak izliyorum. Tarzı, duruşu, mantalitesi b kalitede bir dizi yok. Dalında tek
bence. Ve evet TRT'ye bir ön yargı var toplumda. İktidarın TRT konusundaki politikasını
ben de sevmiyorum. Devlet televizyonunun çok kanallı olması yerine TRT1 gibi kaliteli
3-4 kanalının olması daha avantajlı. Sanırım kanal sayısı 14 şu an. Ben Leyla ile Mecnun
yayından kaldırılmasın diye sosyal medyada bile paylaşımlar yaptım, ne olur ne olmaz
dedim :1::1::1::1: Sağlama aldım , kitle yarattım arkadaşlarım arasında :1::1::1:

Ama dediğin gibi Seksenler de muhteşem. Bayılıyorum ona da. İşten erken çıkmak için
takla atıyorum resmen, yetişebileyim diye. Ben zaten bu iki dizi dışında bir tek Yalan
Dünya'yı izliyorum. Sıkıldım ağalı beyli, zengin kız fakir oğlan, töre kurbanları gibi ağıt
dolu dizilerden. Dizi yapacaklarına sosyal proje düzenleseler daha yararlı olacaklar ama
e gelir elde etmek daha önemli sonuçta. Hiç sevmiyorum birilerinin acılarından rant
sağlayan ama acı sahibine hürmet etmeyenleri.

Ay ne çok konuşasım varmış benim, hemen de sosyal mesaja bağladım sszssz:1::1::1:

:) canim öncelikle bir konuyu düzeltiyim.trt ye karsi ön yargi var derken:iktidardan dolayi derken; trt nin birsürü kanali olmasi sorun degil.sorun bazi kisiler iktidari sevmiyor diye devletin kanali olan trt yide izlemiyorlar.sanki iktidar düzenliyor kanali.14 tane kanal fazla ama sonucta hepsinin ayri ayri misyonu var.biri genel,digeri belgesel,cocuk,spor,müzik,egitim vs.bu konularin hepsi 1 kanalda gösterilemez.ama insanlarin bu düsüncesi cok mantiksiz.o kadar güzel projeler var,izleyeci yok diye bitiyor.iktidar sanki reklamini yapiyor ha bire.ona bakilirsa kamu spotu altinda her kanalda reklam yayinlaniyor,izlenmesin diger kanallarda,
off cok sinirlendim simdi bak.hayir harika diziler bitiyor bu yüzden..

Leyla ile Mecnun`u bize lutfettikleri için trt`yi çok seviyorummm

leyla ıle mecnun takıp ettığım ve severek ızledığım tek dızı dıyebılırım
ne ararsan var dızıde aşkı öyle güzel anlatıyorlar kı :16:

sen de gıtmede çok hoşuma gıdıyor
bızımkıler hep fatmagülü ızlıyor dıye kaçırıyordum sonradan ızlıyordum ama soğuttum onlarıda o saçma dızıden perşembelerı sende gıtmeyı ızlıyoruz artık :1::1:

TRT son dönemlerde gerek dizileri olsun gerekse proğramları olsun çıtayı çok yükseltti, "Leyla ile Mecnun" dizisi muazzam bir komedi, oturup kafa patlatılarak yazılmış, zeka gerektiren espiriler ve emek takdire şayan gerçekten.

mavi kelebekleri izliyorum..
bosna savaşını anlatıyor.o savaş olduğunda çocuktum ve çok etkilenmiştim şimdide aynı şekilde beni etkilemeyi başarıyor.ama bir eleştiri yapmak gerekirse okadar güzel işlenebilecek bir konuyu çok yavanlaştırmışlar.dahada etkileyici olabilirdi diye düşünüyorum.birde seksenleri izliyorm..

benim takip ettiğim dizi değil ama sabah programı olarak " GÜLBEN "i tercih ediyorum o kadar güzel bir programki eğitici resmen bilgi akışı özellikle annelerin bu programı kacırmamaları gerektiğini düşünüyorum ben oğlum acısından o kadar sey ögrendimki herkese tavsiye ediyorum :42:

yıllar yıllar önce şaşıfelek çıkmazı diye bir film vardı trt 1 de , hatırlayan varmı bilemiyorum. derya alabora, fikret kuşkan,zuhal gencer gibi önemli oyuncuların oynadığı . çok severdim. keşke yeniden yayınlansa. çok kaliteli bir dizi idi.
bide 7 numara. harika bi dizi idi ya .

leyla ile mecnun a bayılıyorum kaçıncı tekrarına denk gelsem izliyorum,çok samimi aynı biz gibi:D klişeden uzak ve çok komik çok seviyorum ya:D

edit:trt değil leyla ile mecnun mesajı olmuş bu ya,o zaman trt ye teşekkür bu güzel dizi için çok teşekkür ediyorum:)

Son düzenleme:
trt son zamanlarda gerçekten çok kaliteli diziler yapıyor L&M benim vazgeçilmezim kaç kez tekrarlarını izledim ama her seferinde ilk kez izliyor gibi oluyorum esprileri gerçekten çok zekice ayrıca komedi dizisi olmasına rağmen şimdiye kadar beni en çok ağlatan dizidir kendisi

Trt gercekten kaliteli, seviyeli dizileri ile son zamanlarda gayet basarili. Sakarya Firat, Leyla ile Mecnun, ve tabiki SEKSENLER cok guzel

yıllar yıllar önce şaşıfelek çıkmazı diye bir film vardı trt 1 de , hatırlayan varmı bilemiyorum. derya alabora, fikret kuşkan,zuhal gencer gibi önemli oyuncuların oynadığı . çok severdim. keşke yeniden yayınlansa. çok kaliteli bir dizi idi.
bide 7 numara. harika bi dizi idi ya .
Evet hatırlıyorum o diziyi çocukken sıkı bir takipçisiydim o şaşıfelek çıkmazının çok başarılıydı.

Şimdi de izlediğim Seksenler dizisi var bayılarak ve zevk alarak izlediğim,ailecek izlenilebilecek bir dizi.
Müstehcen içerikli dizilerden bıktık artık.Bu dizi gayet seviyeli ve çocuklarında izleyebilecekleri bir dizi.Tavsiye ederim :34:

trtyi tek geçerim kesinlikle tüm kanallara fark atar..

böyle bitmesin ve seksenler dizisinin sıkı takipçisiyim zaten .. diğer dizileri de oldukça güzel

tüm dizileri kalitelidir ve ailecek izlenebilecek türdendir

iyi ki varsın trt:16:

Back
X