Pudra, Fondöten, Kapatıcılar trucover kullanan var mı yardımmmmmmmmmm

braest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
241
0
96
Aydın
bu konuda lütfen yardım edin git gide daha kötü oluyorum mirmirmirmirmirmirmirmir:çok üzgünüm:delikafadulden

Truecover ben kullandım gayet iyi bi ürün..Ben yüzüme değil dövmemi kapatmak için kullanmıştım ailemden saklamak için ve hiçbiri anlamadı diyebilirim o denli kapattı yani tavsiye ederim :) Ama çok kalıcı ve su bazlı olduğu için çok çabuk çıkmıyo ve silmeden kesinlikle yatmamanı tavsiye ederim..

bende uzun süredir yüzümdeki doğum lekesini kapatmak için kullanıyorum ancak kullanma sebebim mucizeler yarattığı için değil sadece daha yoğun bi kapatıcı henüz bulamadığım için. reklamlarda gösterildiği gibi mucizeler yaratmıyo doğal bi görünüm olmuyo suratınızda çamur tabakası var gibi hissediyosunuz ama benim gibi çaresizseniz tavsiye edebilirim. ayrıca kesinlikle suya dayanıklı değill bunu bilerek alın aksi takdirde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz..

bahsedildiği gibi mucizevi deil. diğer kapatıcılardan biraz daha yoğun, bu yüzdn de doal durmuyor. güneşte çok kötü duruyor. sadece ekstra olarak karıştırma şansı verilmiş. yersen.

tamamıyla para tuzağı
kankam aldı
bulaşmaz dedikleri şey resmen çamur gibi oraya buraya bulaştı
vasatın da ötesinde kötülükte...

Back
X