True Detective

sedulu

Hey seksi lady
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
21.762
33.180
798
True Detective, HBO'da yayınlanan antoloji formatında bir Amerikan suç drama televizyon dizisidir. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan dizinin ilk sezonunu Cary Fukunaga yönetti. Çoklu zaman çizelgelerinin kullanıldığı birinci sezonda, Louisiana'da 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren Louisiana Eyalet Polisi Kriminal Soruşturma Şubesi'nden iki cinayet masası dedektifinin öyküsü konu alındı. Dizinin ilk sezonunda başrollerde Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts ve Tory Kittles yer aldı. 12 Ocak 2014'te yayınlanmaya başlayan sekiz bölümlük sezon 9 Mart 2014'te tamamlandı ve eleştirmenlerden büyük beğeni topladı.

Kaynak: wikipedia

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.
2014 Emmy töreninde drama kategorisinde en iyi yönetmen ödülü aldı.

Benim içi tadından yenmez bir dizi halini almıştır.
Breaking bad sonrası dizi boşluğumu kesinlikle doldurdu.

Benim de kesinlikle tavsiye ettiğim ve severek izlediğim bir dizidir,hatta bugüne kadar başlık açılmamış olmasına şaşırdım boşluğu doldurdun sedulu teşekkürler :)

Benim de kesinlikle tavsiye ettiğim ve severek izlediğim bir dizidir,hatta bugüne kadar başlık açılmamış olmasına şaşırdım boşluğu doldurdun sedulu teşekkürler :)

Rica ederim. Ben de bu dizi için başlık açılmadığını görünce çok şaşırdım.
Sayılı kaliteli dizilerden biridir benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…