Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Peki kapatıcılığı nasıl? Yani bb krem gibi bir şey de çıkmasın sonuçta. Sivilceleri güzel kapatıyor mu?true match kullanıyorum. Ciltte hafif ve doğal duruyor benim kusurlarımı kapatıyor. Denemenizi öneririm umarım memnun kalırsınız.
cilt yapınız nasıl ? Benim tek tük sivilcem var onları kapatıyor. Ben en çok ciltte ağırlık yapmamasını sevdim. Bb krem gibi değil ama cildinizde fazla sivilce varsa sivilcelerinizde büyükse kapatır ama belli eder gibi geliyor banaYorumunuz için çok teşekkür ederim :) Peki kapatıcılığı nasıl? Yani bb krem gibi bir şey de çıkmasın sonuçta. Sivilceleri güzel kapatıyor mu?
Fazla sivilcem yok ama çıkınca kızarıyor biraz. Yanaklarım ve çenem kuru pul pul durmasını istemem burun bölgem hafif yağlıcilt yapınız nasıl ? Benim tek tük sivilcem var onları kapatıyor. Ben en çok ciltte ağırlık yapmamasını sevdim. Bb krem gibi değil ama cildinizde fazla sivilce varsa sivilcelerinizde büyükse kapatır ama belli eder gibi geliyor bana
size de uygun olduğunu düşündüm. Bir magazadan numunelik denerseniz içinize sinerse alırsınız. :)Fazla sivilcem yok ama çıkınca kızarıyor biraz. Yanaklarım ve çenem kuru pul pul durmasını istemem burun bölgem hafif yağlı
İnternetten size güvenerek sipariş vereceğim o zaman :) son bir soru kalıcılığı nasıl ya da suya dayanıklı mısize de uygun olduğunu düşündüm. Bir magazadan numunelik denerseniz içinize sinerse alırsınız. :)
oooo baya sorumluluk sahibi oldum şuanİnternetten size güvenerek sipariş vereceğim o zaman :) son bir soru kalıcılığı nasıl ya da suya dayanıklı mı
Bayadır aklımda olan bir fondöten zaten ya infallible ya da bunu alacaktım. Uyar gibi geliyor yardımlarınız için çook saolunoooo baya sorumluluk sahibi oldum şuankalıcılığından memnunum ama suya dayanıklılığı konusunda hiç tecrübe edinemedim ya. Ayyy siz bi numune deneyip mi sipariş etseniz uymaz beğenmezsiniz falan boşuna para vermiş olmayın
Rica ederim ne demekBayadır aklımda olan bir fondöten zaten ya infallible ya da bunu alacaktım. Uyar gibi geliyor yardımlarınız için çook saolun