Ne kadar abartmıs ya. Benim 3 cıktı en son 50 mg kullanıyorum. Düşmezse artırır. Bazı drlar gerçekten cok enteresan insanı strese sokuyolarArkadaşlar kan verdim ve tsh 2,77 çıktı ve doktor çok belirsiz konuştu. Pek istediğimiz gibi değil dedi 2,5 altı istiyoruz daha çok bu sonuca iyi diyemem takip edicem dedi. Benim de kafama takıldı. Gebelikte triod önemli olduğu için sizlerden bilenlere sormak istedim lütfen bilenler yardım etsin
İlaçta vermedi ben de öyle söyleyince telaş yaptım ilaç mı içmem gerekiyor acaba şu an içmeli miydim diye şüpheye girdim. Sizce ilan içmelik bir durum var mı yine de? Hem öyle söyledi hem ilaçta vermedi. Bir kez düşük yaşadığım için endişe duydum bendeNe kadar abartmıs ya. Benim 3 cıktı en son 50 mg kullanıyorum. Düşmezse artırır. Bazı drlar gerçekten cok enteresan insanı strese sokuyolar
Bana neden ilaç vermediler acabaBenimde 2.85 mi neydi gebeliğin başlarında 25mg olan ilaca başlattı şimdi 2.40 filan haftaya da doğuma gideceğim
Ama bana hiç ilaç vermediler acaba neden ya sizinki benden düşük olduğu halde vermişlerAbartılacak bir değer değil bence benim ilkte 2.56ydı dozum 50den 75e çıktı 2.22ye indi doktor illa 1e düşmesine gerek yok iyi dedi ben de hamileyim
Ama bana hiç ilaç vermediler acaba neden ya sizinki benden düşük olduğu halde vermişler
Ben hamilelik öncesi de kullanıyordum ondan dolayı olabilirAma bana hiç ilaç vermediler acaba neden ya sizinki benden düşük olduğu halde vermişler
Tamam teşekkür ederimBenim gebelik başında 3 üzeri idi doktor ilaç vermedi. Başka değerleri de göz önüne alıyorlar.
Tamam çok teşekkürlerBen hamilelik öncesi de kullanıyordum ondan dolayı olabilir
Ben de hamilelikten bi ay once kullanmaya basladım rastgele tespit edilmişti. İçiniz rahat etmiyosa olmadı bi endokrine görünün. Beni kadın doğum endokrine yolladı o ilaç verdi. Kadın doğumcu vermedi endokrine git dedi. Dediğim gibi olmadı bi görünün içiniz rahat ederİlaçta vermedi ben de öyle söyleyince telaş yaptım ilaç mı içmem gerekiyor acaba şu an içmeli miydim diye şüpheye girdim. Sizce ilan içmelik bir durum var mı yine de? Hem öyle söyledi hem ilaçta vermedi. Bir kez düşük yaşadığım için endişe duydum bende