TSH 4,52.. bilgisi olan ya da doktor olan arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

ama genelde hormon tahlillerinde fln bu hamilelik menapoz şeleri yazıo sanırım :S referans aralıgında neden trimester yazmıs ona taktım :S hamilelikle alakalı ufacık bile bi ihtimal yok ama bende panik atak durumu var :S kendi kendme senryo yazıp büyütüorum :(

Kız saçmalama Allah aşkına, inan güldürdün beni. Ne yani ikinci bir Meryem de sen mi olacaksın? Olur mu öyle şey? :52:

.

Son düzenleme:
Kız saçmalama Allah aşkına, inan güldürdün beni. Ne yani ikinci bir Meryem de sen mi olacaksın? Olur mu öyle şey? :52:

.

valla hastalık konusunda çiseden nem kapan biriyim :D maşallahım var hani :D tanıdık bi doktora da aynen sana sölediğim gibi söledim :D kızım saçmalama otur oturdugun yerde öle bişey olmaz dedi:1::1::1:

Hamilelik yoksa niye endişeleniyorsunki.O hastanenin ölçüm yapan cihazından kaynaklanan bişey,erkek hastada bile yazıyodur muhtemelen.Her hastanenin kullandığı cihaz farklı olabiiliyor.

annemde benim yaşlarımda guatr ameliyatı olmus cnm onun dısında troitle ilgili hiç ilaç fln kullanmadı :S dayımda var bide guatr :S hamilelik fln diyince elim ayagım boşaldı
XGuatr ameliyatı olanlar ilaca ömür boyu devam ediyorlar diye biliyorum.Çevrem de bir sürü guatr hastası ameliyat oldu hepside düşük dozda da olsa ilaç kullanıyor,benim ailemde de genetik bir hastalık guatr.

XGuatr ameliyatı olanlar ilaca ömür boyu devam ediyorlar diye biliyorum.Çevrem de bir sürü guatr hastası ameliyat oldu hepside düşük dozda da olsa ilaç kullanıyor,benim ailemde de genetik bir hastalık guatr.

Aynen ben de ameliyat oldum ve ilac kullaniyorum her sabah yarim doz. Hep ayni saatte. Arkadasin da guatrla ilgili bir durumu olabilir. Benimki de hizli calisiyordu. Asiri yiyordum ve asiri zayiflamistim. Halsizligin haddi hesabi yoktu. Ilaci kullaninca geciyor. Oldurmuyor ama olene kadar surunduruyor. Allaha sukur ki cok basit bir tedavi yontemi var. Konu sahibesini de korkutmusuz. :)

Son düzenleme:
Yakın bi hastaneye gittim hemen :) illa evham yapcam ya :) o referans degeri herkeste yazar dedii, arın sabah troitlere bakılacak ultrasonla. Sonucu sizinle de paylaşırım cok tsk ederim :**

Back
X