Tsh acil

happyme3

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
226
245
18
34
Kızlar ben ilk tahlilde tsh 4 çıktı dahileyici ilaç verdi değerin 1.4 e düştü aynı dozda devam et dedi her ay kan ver dedi. Bu ay tekrar kan verdim değerim 0.5 e düşmüş doktor aynı dozda devam dedi. Benim gibi olan var mı acaba bu kadar değeri düşen.

Kızlar ben ilk tahlilde tsh 4 çıktı dahileyici ilaç verdi değerin 1.4 e düştü aynı dozda devam et dedi her ay kan ver dedi. Bu ay tekrar kan verdim değerim 0.5 e düşmüş doktor aynı dozda devam dedi. Benim gibi olan var mı acaba bu kadar değeri düşen.
Bende seninle aynı durumdayım tatlım. Son ayıma girdim ve doğuma kadar kullanıcam, hatta Doğumdan sonra da hem bana ve hem bebeğe bakılacak kalıcı mı yoksa gebelik tiroidi mi diye. Kafana çok takma bence. Artık yapacağımız tek şey ilacı düenli kullanmak ve kan vermek. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende de var canim benimde 4tu değer. 20 gün oldu kullanalım 10 gun sonra bakılacak. Kaç ml kullanıyorsunuz günde. Ben 1 tane 25 mg iciyorum

İlacını düzenli içersen sorun olmaz ben Hipotiroid hastasıyım gebeliğin başlangıcında yüksek değildi 2,5 idi sonra 11 e kadar çıktı bebeğe zararı var mı dedim olmaz dedi doktor şimdi 2,3 çok telaşlanma daha yüksek olanlar bile sağlıklı doğum yapıyo bebişlerimiz Allah'a emanet ilacını ve kontrollerini aksatma sağlıklı doğumlarımız olsun inşaallah

Sağolun kızlar değerim düşünce dozumu düşürmeyince doktor telaş yaptım benim gebelikle ortaya çıktı daha önce yoktu. Aynı şekilde devam edeyim 50 mg kullanıyorum ben

Back
X