Tsh çok yüksek

Prenses1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
625
90
98
33
Kizlar bugun kese varmi diye gormeye gitim 4+2 kese alttan muaneyle gorundu 2 hafta sonra tekrar geleceksin dedi tiroid ilacimi duzenli kullaniyorim hamile kalmadan once dusuktu 2lerde suan 17 olmus cok sasirdim bunu yasayan varmi ilacla dusermi bu ay acaba 100luk levotiron kullaniyorum
Screenshot_20250811_185318_Chrome.webp

Kizlar bugun kese varmi diye gormeye gitim 4+2 kese alttan muaneyle gorundu 2 hafta sonra tekrar geleceksin dedi tiroid ilacimi duzenli kullaniyorim hamile kalmadan once dusuktu 2lerde suan 17 olmus cok sasirdim bunu yasayan varmi ilacla dusermi bu ay acaba 100luk levotiron kullaniyorumEki Görüntüle 3628983

Değeriniz 1.17 bu da gayet normal. Yanlış okudunuz heralde.

O ne demek hipotiroid var bnde 100 luk kullaniyorum ilac
Tiroid hastaliklarindan biri, graveste gebelik oncesi ozel tedaviler uygulaniyor diye sordum.

Neyse sizin jinekologunuzla endokrin doktorunuzun ortak bir tedavi protokolu uygulamasi gerekebilir.

Benimde 7-8 lere cikmisti tsh'im, surekli aç geziyor, asla doymuyordum, gebelikte tsh yukseliyor.

Tiroid hastaliklarindan biri, graveste gebelik oncesi ozel tedaviler uygulaniyor diye sordum.

Neyse sizin jinekologunuzla endokrin doktorunuzun ortak bir tedavi protokolu uygulamasi gerekebilir.

Benimde 7-8 lere cikmisti tsh'im, surekli aç geziyor, asla doymuyordum, gebelikte tsh yukseliyor.
Cok asiri yukselmis sasirdim ilacimi icmeden gitmistim onun etkisi olurmu

Cok asiri yukselmis sasirdim ilacimi icmeden gitmistim onun etkisi olurmu
Ben tiroid hastasi degilim bilemiyorum, sadece gebeyken cok yukseldigi icin asiri aclik ataklari yasiyordum, tiroid konusundaki tek tecrubem bu :)

Siz de boyle yuksekken açlık ataklari yasiyor musunuz?

Back
X