Tsh dan anlayan varsa bi bakabilir misiniz

Senam942

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
45
11
3
Arkadaşlar 8+6 günlük hamileyim 4 haftalıkken tsh 3.27 cıkmıstı doktor euthroxy diye Bi ilaç verdi 0.25 mg lık 1 ay kullandım dün değerimi ölçtürdüğümde 1.06 ya düşmüş doktor kullanmaya devam et (dahiliyeye gitmiştim) dedi ama bu seferde aklıma bisey takıldı bu değerde olması iyi mi kötü mü düşük mü aklım karıştı Bi yardım edin

Aslında sonucu gorunce rahatlamıstım ama bugunde aklıma duşuk mu diye takılınca soraayım dedım tsh dusuklugu ne oluyor o zaman canım bu konuda Bı bılgın var mı?

Tsh yüksek olması zihinsel engele sebep olabilirmis..düşük olması erken doğuma düşüğe sebep olabilirmiş..tabi bunlar varsayım bence..Benim gorumcem yuksek tshla 6 7 gibiydi degeri pasa gibi sağlıklı oğlu var..dengede olması önemli..tedbir bizden gerisi takdiri ilâhi..miniklerimizi rabbim korusun insallah

Aslında sonucu gorunce rahatlamıstım ama bugunde aklıma duşuk mu diye takılınca soraayım dedım tsh dusuklugu ne oluyor o zaman canım bu konuda Bı bılgın var mı?

? Tek sorum hamilelik oncesi boyle bi sorununuz vardimi benim tsh 0.03

Değer aralıklarına bakın o zaman daha net bilgi sahibi olursunuz. Bende de hipotiroidi var, gebelik planım da var. Acil ölçtürmem lazım, bir süredir düzenli gidiyordu; ne halde bakalım..geçmiş olsun size de

Tiroit yetmezliği yani guatr ben bekarım ve 5 yıldır bende de var dengede olmadığında tüm yaşam standartım düşüyor.
Adet düzensizliği, sinir, stres, uyku bozukluğu, duygu durum bozuklukları, nefes alış herşeyi etkileyen birşey bu.
Hamile kaldığında çok sık görüşmemiz gerekicek demişti doktorum.
Hamilelikte ekstra dikkat edilmesi gereken birşey çünkü bebek annenin sağlığıyla etkileşim halinde sizde eksik olan değerler bebeğin gelişim sürecini etkiliyor.
Hamilelikte 2 ayda bir doktor muayenesi oluyorsa hormonal bozukluklarda ayda 1 olması gerekiyor.
İhmal etmeyin sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve doğum süreci yaşamanız dileğiyle

Gayet iyi canım. 2 altını istiyorlae gebelikte. 0,5 lerde olmadığı sürece düşük olmuyor diye biliyorum. Gebeliğin boyunca ilacına devam etmelisin zaten.

Merhaba kan tahlilini vermeden once ilac ictiniz mi? Yoksa kan verdikten sonra mi ilacinizi ictiniz .

Merhaba benim TSH 0,49 sizce normal mi hamile kalmak için yeterli mi düşük mü anlıyosunuz sanırım o yüzden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…