Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gösterdiniz mi tahlil sonucunuzu? Düşük dediğiniz değer aslında vücudunuzda TSH hormonun olduğunu gösterir. Eğer 3 ve üzeri ise yani bu değer 3-4 ‘ten yüksekse TSH üretimi olmuyor yavaş çalışıyor anlamına geliyor. Benim değerler hap kullanmama rağmen 4 küsürlerdeTsh değeri düşük okup gebe kalan varmı acaba benimki çok düşmüş 0,01
Benimkisi 0,01 yani neredeyse hiç yok ben normalde hipotroidi hastasıyım ilaç kullanıyordum hamile kalınca doktor 75 mg yüksellti düşük yaptım ve 75 mg doktor devam etti buda bana fazla geldi 3 4 ay kullanınca değerlerim çok düşmüş hapı şuan kestim 1 haftalığına doktora gidene kadar haftaya randevum var şimdi bende tedirgin oldum tekrar gebelik istiyorum 2 aydır deniyoruz ama kalamadım bu ayda değerlerden dolayı regl olmadım adet söktürücü verdi şimdi diyorum adet olup hamile kalırsam bu değerle acaba bebeğe yada zekasına sorun açarmı çok gebe kalmak istiyorum ama değerlerden dolayıda çok korkuyorum0,34 ile 5.86 arası normal değer gebelik için 2.5 ideal diyor doktorum.
Doktor randevuna gitmeden bir gün önce sağlık ocağına git tüm kan değerlerine baktır, TSH değerine doğrudan tedaviye geçersinizBenimkisi 0,01 yani neredeyse hiç yok ben normalde hipotroidi hastasıyım ilaç kullanıyordum hamile kalınca doktor 75 mg yüksellti düşük yaptım ve 75 mg doktor devam etti buda bana fazla geldi 3 4 ay kullanınca değerlerim çok düşmüş hapı şuan kestim 1 haftalığına doktora gidene kadar haftaya randevum var şimdi bende tedirgin oldum tekrar gebelik istiyorum 2 aydır deniyoruz ama kalamadım bu ayda değerlerden dolayı regl olmadım adet söktürücü verdi şimdi diyorum adet olup hamile kalırsam bu değerle acaba bebeğe yada zekasına sorun açarmı çok gebe kalmak istiyorum ama değerlerden dolayıda çok korkuyorum
Sağlık ocakları tiroid hormonlarına bakıyormu yada tedaviye başlatabiliyormu ben kadın doğuma gittim orda öğrendim bu kan değerlerini oda beni dahiliyeye yönlendirdiDoktor randevuna gitmeden bir gün önce sağlık ocağına git tüm kan değerlerine baktır, TSH değerine doğrudan tedaviye geçersiniz
Endokrinoloq tavsiyesi alin. Dusuklugu, yuksekligi bir cok nedenden oluyor. Basite alinacak konular degil.Tsh değeri düşük okup gebe kalan varmı acaba benimki çok düşmüş 0,01
Anladımm teşekkürlerTedaviyi aile hekimleri yapmıyor, dahiliyeye yönlendiriyor, ya da ilgili polikliniği söylüyorlar. Ben kan tahlillerimi orada yaptırıyorum
Peki hamile kalmaya engelmi bu kadar düşük olması bir bilginiz varmıTedaviyi aile hekimleri yapmıyor, dahiliyeye yönlendiriyor, ya da ilgili polikliniği söylüyorlar. Ben kan tahlillerimi orada yaptırıyorum çok zamanımı almıyor.