- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Babygirl16
Allahım hayırlısını versin inslalhİnşaşlah diğer hormonlarımda çıkmış fsh7.34 lh 7.98 prolaktin21.13 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım hayırlısını versin inslalhİnşaşlah diğer hormonlarımda çıkmış fsh7.34 lh 7.98 prolaktin21.13 çıkmış
Yazmıştım fsh la karıştırdım diyetsh 10 a kdr normal degildir:)
Tsh yulselmesi sadece bebegi etkileyen bir durum
Degil insan sagligi acisindanda ciddi onem arz eder. Sirf bu ihmal yuzunden arkdsmn organi iflas noktasina geldi. Ztn tahlil verdiginizde maksimum
Degerin 4.7 bandinda oldugunu gorursunuz. Lutfen yanlis bilgilerle burada okuyan insanlar riske atmayin!
İki kürtajım var benidme 2 senedir uğraş veriruz rabbim hayırlısını verir inşallahMerhaba. Ben 15 haftalık hamileyim ve hamilelik öncesinde de hep troid ilacı kullanıyordum. Önemli olan ilacınızı duzenli kullanmak. Gerisi Rabbime kalmış. Olmaz demeyin. Ben 4 yıl sonra kavuştum miniğime.
İnşallah. Sabredin ve dediğim gibi ilacınızı kullanmayı ihmal etmeyin çok önemli çünküİki kürtajım var benidme 2 senedir uğraş veriruz rabbim hayırlısını verir inşallah
Kesinlikle kullanıcam neler kullanmadım ki bunuda kullanırım:)İnşallah. Sabredin ve dediğim gibi ilacınızı kullanmayı ihmal etmeyin çok önemli çünkü
Gebelikte de bu hormon çok önemli. Bebeğin zekasını etkiliyor. Bu yüzden hem dahiliye hem kadın doğum eş zamanlı kontrol ediyor.Kesinlikle kullanıcam neler kullanmadım ki bunuda kullanırım:)
Pazartesi bir gideyim de bakalım ne dicek doktor peki lh ve fsh değerim sence nasıl 7.98 lh 7.38 falan da fsh değerim çıktı.Gebelikte de bu hormon çok önemli. Bebeğin zekasını etkiliyor. Bu yüzden hem dahiliye hem kadın doğum eş zamanlı kontrol ediyor.
Canım ben ne dersem yalan olur pek bir bilgim yok onlar hakkında. Ama mesajını da yeni gördüm . Doktora gittin mi?Pazartesi bir gideyim de bakalım ne dicek doktor peki lh ve fsh değerim sence nasıl 7.98 lh 7.38 falan da fsh değerim çıktı.
Malesef değil benim 4.83 du doktor bana bu değerle gebe kalman zor dedi veTsh 10 a kadar normaldir 5 e kadar değil
Fshla karıştırmışımMalesef değil benim 4.83 du doktor bana bu değerle gebe kalman zor dedi ve