tsh değeri yüksek olan arkadaşlar bekliyorum buraya

merhaba arkadaşlar. kasım ayında boş gebelik geçirdim müdahale edildi.zor zamanlardı ama geçti çok şükür.doktorum kan testi yaptırdı.tsh 100 çıktı.haşimoto hastasıymışım.şimdi ilaç kullanıyorum.ama içim hiç rahat değil değerler ne kadar zamanda düşüyor.
değerli cvplarınızı bekliyorum tşkler..

iki aydır 1.30 olan tsh değerim ilaç kullandığım , o kadar özen gösterdiğim halde 3.75 e çıkmış. ilacım 100mg den 125 e çıktı. bu durumu yaşayan oldumu kızlar.

Aynı sıkıntı bende de var hamileliğimle birlikte tsh ın 8,5 olduğunu öğrendim çok üzüldüm 3 ay önceki tahlillerim normaldi ilaca başladım şimdi 50 lik eutrox ben de dozu yeterli mi değil mi diye sıkıntılıyım hem kadın doğumcu hem endokrine gittim yeterli dediler inşallah bir an düşer

Merhaba arkadaşlar bende hipotroit var lavtiron kullanıyorum uzun zamandır. 100 lük kullanıyordum değer çok düşünce 50 ilk kullandım bu da yetersiz gelince 75 ilk kullanıyordum ve en azından sınırlarda kalıyordum. En son yaptırdığım tahlilde hamile olduğum ve tsh I'n 4,79 olduğu ortaya çıktı. Kadın doğum doktoru bundan sonra tsh I'n dozunu endokrinoloji doktoru ayarlar. Düzenli takip ettirmen gerek dedi. 5+4 olduğum için keseyi ve bebeği hiç görmedim. Meraktan duramıyorum ama sükut-U hayale uğraşmamak için bekliyorum. Hiç ultrasonlar baktırmadım. İnş herşey yolundadır. Hepimiz için tabiki...

Arkadaşlar gebelikte tsh çOk önemli heray muhakkak yaptırın ve endokrinoloji uzmanına gidin..dozunu ayarlıyor . değer önce normal iken sonra da değişebiliyor; sinir, stres çok etkiliyor ...rahat olun stresden uzak durun derim☺️💎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb bugun sonuclarimi aldim ve tsh 19.98 cikti. Sekiz aydir bebek istiyoruz ikinciyi olmuyordu. Tesadufi ogrendim birde rahimde mantar var ilac tedsvisi oluyorum bir poset ilac. Troit icin bir ilac verdi dr bir ay sonra tekrar bakalim istedigimiz dususu bulacak miyiz dedi. Muhtemel dogum sonrasi yukselmistir dedi. İilo sorunum yok ama halsizligim olur arada bir de sinirlilik ve unutkanlik biraz. Cocuk olmasina engel midir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzerınden cook gecmış ama bnmde tsh 6 levitiron 50 mg basladık ınş duser 3 aylık hamıleyım bnde

Üzerınden cook gecmış ama bnmde tsh 6 levitiron 50 mg basladık ınş duser 3 aylık hamıleyım bnde

Tekrar test yaptırdın mı? Nasıl gidiyor

Tekrar test yaptırdın mı? Nasıl gidiyor

Evet sukurkı düştü saglık ocagında yaptık 6 dan 2.5 e dustum 45 gunde yrn endokrıne gıdıcem

Evet sukurkı düştü saglık ocagında yaptık 6 dan 2.5 e dustum 45 gunde yrn endokrıne gıdıcem

Maşallah darısı başıma :(

Maşallah darısı başıma :(

Hıc uzulme dusuyo bende cok uzulurdum ilacının dozunu arttırdırfı dusmesıne ragmen yenı geldım endokrınden bebegın ıhtıyacı artıcakmış cunkı buyudugunden oyle bes gun tam ıkı gun bır bucuk ıcıcem oyle ayarladı

Hıc uzulme dusuyo bende cok uzulurdum ilacının dozunu arttırdırfı dusmesıne ragmen yenı geldım endokrınden bebegın ıhtıyacı artıcakmış cunkı buyudugunden oyle bes gun tam ıkı gun bır bucuk ıcıcem oyle ayarladı

2 farklı doktora göründüm. Devlet hastanesinde ama dahiliyeci endokrine sevk etmedi. Dahiliyeci dozu ayarladığı için içim hiç rahat değil. 25mg çok düşük bir doz sanki. Son testimde değerim 6,30 du

Cook düşük hemde hemen 50 mg levetron kullan ve sabah ac karnına bı saatte bısey yeme bnmde 6 ydı ve şimdi 2.50 oldu 3 ayım doldugu ıcın deger dustugu halde ılacın dozunu arttırdı endokrıne sevk al sonrasında devlete rzndevusuz gıdıyosun danışmadan endokrın ıcın gebeyım demen yeterlı barkod alıp 65 yas ustu ve gebeleere ozel sıra bıle beklemeden içerı gırıyosun tmmmı tek yapman gereken sevk al 45 gunde bır endokrıne randrvusuz hoop gırıs yapıyosun hamıle oldugun ıcın

Cook düşük hemde hemen 50 mg levetron kullan ve sabah ac karnına bı saatte bısey yeme bnmde 6 ydı ve şimdi 2.50 oldu 3 ayım doldugu ıcın deger dustugu halde ılacın dozunu arttırdı endokrıne sevk al sonrasında devlete rzndevusuz gıdıyosun danışmadan endokrın ıcın gebeyım demen yeterlı barkod alıp 65 yas ustu ve gebeleere ozel sıra bıle beklemeden içerı gırıyosun tmmmı tek yapman gereken sevk al 45 gunde bır endokrıne randrvusuz hoop gırıs yapıyosun hamıle oldugun ıcın

Canım çok teşekkürler. Sonunda bir endokrinci bulabildim. İlaç içip gitmiştim değerim 3 çıktı. 50mga yükseltti ilaç içip gittiğim için. 3 hafta sonra tekrar görüneceğim.

Canım çok teşekkürler. Sonunda bir endokrinci bulabildim. İlaç içip gitmiştim değerim 3 çıktı. 50mga yükseltti ilaç içip gittiğim için. 3 hafta sonra tekrar görüneceğim.

Evet cnm ya keske içmeseydın sonucu etkılıyo nyse saglık ocagı sana yakınsa endokrıne gıtmeden ıkı gun once tahlılllerını yaptır sonucla gıt daha kolay oluyo devlette saatlerın gecmıyo ben oyle yapıyorum

Back
X