Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de biraz yüksekti ilaç kullandım 1 ay düştü, 1 aydır da yarım olarak kullanıyorum bebişte bir sıkıntı yok çok şükür doktorunuzun dediklerini dikkate alın
Hamileliğimde tsh yüksek çıktı. 14 yıldır ilaç kullanıyorum. İlaç kullanımı çok önemli özellikle hamilelikte hormon dengeniz kontrol altında olmalı. Çocuğun zihinsel gelişimi için troid hormonu çok önemli. Eğer hipotiroidiniz varsa ilaçları aksatmadan kullanın.
Ben bir haftalikken öğrendim canım adetime 3 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı 3 kere yaptım üçü de aynı çıktı eşim gelince hastaneye gittim kan testi de pozitif çıktı çok şükür şuan 8+5 günlük olduk
Ben bir haftalikken öğrendim canım adetime 3 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı 3 kere yaptım üçü de aynı çıktı eşim gelince hastaneye gittim kan testi de pozitif çıktı çok şükür şuan 8+5 günlük olduk