tsh ve gebelikte ilac

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
merhaba benim gebelikten once ocakta 3.72 idi

gebeligin 4 haftasi 1.27 idi
5. haftasi 2.61 idi

Anti tpo 0
Anti tg 5.33 cikti

endokrin doktoru euthyrox 25 mg baslatti.

kullaniyorum ama korkuyorum da benim gibi olan varmi

Değerleriniz gayet normal, doktor riske atmamak için önlem için ilaç başlatmış. İlacında hiç bi yan etkisi yok dümdüz iyot vucutta fazla olursa idrarla atılan bişi zaten rahat olun :)

merhaba benim gebelikten once ocakta 3.72 idi

gebeligin 4 haftasi 1.27 idi
5. haftasi 2.61 idi

Anti tpo 0
Anti tg 5.33 cikti

endokrin doktoru euthyrox 25 mg baslatti.

kullaniyorum ama korkuyorum da benim gibi olan varmi
Merhaba bende aynı ilacı içiyorum benim değerim biraz daha yüksek seninkinden. Ben bir gün 1 tane diğer gün 2 tane olacak şekilde içiyorum ihmal etme yinede

Merhaba bende aynı ilacı içiyorum benim değerim biraz daha yüksek seninkinden. Ben bir gün 1 tane diğer gün 2 tane olacak şekilde içiyorum ihmal etme yinede
Merhaba sizin değeriniz kaçtı acaba

Değerleriniz gayet normal, doktor riske atmamak için önlem için ilaç başlatmış. İlacında hiç bi yan etkisi yok dümdüz iyot vucutta fazla olursa idrarla atılan bişi zaten rahat olun :)
ay Allah razi olsun senden zaten ben ilac almak istemiyorum desigimde bu senin icin degil bebegi korumak icin vwriyorum demisti

ama omur boyu bu ilaci icicen filan dedi orda koptu bende film

bnmde tam tersi tiroit aşırı çalışıyor doktor propycil verdi. bende korkuyorum ama tiroiti de kontrol altında tutmak gebelik için mühim

Bende gebelik istiyorum ama regli görmüyorum 9 aydir bende 25 mg aliyorum her sabah. Bence doktorun her ihtimale karsi vermistir cunku o haplarin bi zarari yok bebek gelisimi icin cok önemli eger ufak bir artma görmüsse risk olmasin diye vermistir canim kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…