Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Değerleriniz gayet normal, doktor riske atmamak için önlem için ilaç başlatmış. İlacında hiç bi yan etkisi yok dümdüz iyot vucutta fazla olursa idrarla atılan bişi zaten rahat olun :)
Merhaba bende aynı ilacı içiyorum benim değerim biraz daha yüksek seninkinden. Ben bir gün 1 tane diğer gün 2 tane olacak şekilde içiyorum ihmal etme yinede
Merhaba bende aynı ilacı içiyorum benim değerim biraz daha yüksek seninkinden. Ben bir gün 1 tane diğer gün 2 tane olacak şekilde içiyorum ihmal etme yinede
Değerleriniz gayet normal, doktor riske atmamak için önlem için ilaç başlatmış. İlacında hiç bi yan etkisi yok dümdüz iyot vucutta fazla olursa idrarla atılan bişi zaten rahat olun :)
Bende gebelik istiyorum ama regli görmüyorum 9 aydir bende 25 mg aliyorum her sabah. Bence doktorun her ihtimale karsi vermistir cunku o haplarin bi zarari yok bebek gelisimi icin cok önemli eger ufak bir artma görmüsse risk olmasin diye vermistir canim kafana takma