Tsh ve prolaktin yüksekliği yardımm

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar prolaktinim 64 cıktı bunun icin kadın doğumcum 8li tablet dostinex verdi. Endokrinolojiye gittim tsh 5.04 cıktıgı icin ve o da euthyrox 50mg verdi benden dostinexi kesmemi istedi. Ama prolaktinim cok yüksek ve euthyrox onu tek basına düsürebilcek kadar etkili mi? İkisini de kullansam sıkıntı olur mu?

tsh prolaktini yükseltebiliyor ama sizin tsh da aşırı yüksek değil prolaktin için testere dişli aslan pençesi kullanabilirsiniz
Okuduguma göre bicoğu iki ilaca birlikte devam etmis.. tshım prolaktine okadar etki edecek kadar yüksek değil bencede ve asıl sıkıntı prolaktin sanki.. doktor birlikte alma sadece tiroid ilacı yeterli dedi ama icim rahat etmedi ben şu sorun hızlıca cözülsün istiyorum prolaktin de gebeliğe engel :(

Okuduguma göre bicoğu iki ilaca birlikte devam etmis.. tshım prolaktine okadar etki edecek kadar yüksek değil bencede ve asıl sıkıntı prolaktin sanki.. doktor birlikte alma sadece tiroid ilacı yeterli dedi ama icim rahat etmedi ben şu sorun hızlıca cözülsün istiyorum prolaktin de gebeliğe engel :KK43:
prolaktin bir günde bile değişebilen bir değer benm de ilkin 39 çıkmış diğer gün 16 olmustu anlamış değilim :) bir de regl da azalman oluyor mu miktar olarak

Prolaktin yüksekliğim bir antidepresan yüzünden olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hangisini kullanıyordum o ara hatırlamıyorum 15 yaşında falandım heralde. Göğsümden süt gelmişti. Sonra doktor ilacı bıraktırınca geçmişti. Unuttum ben de nasıl geçirdiğimi açıkcası.

O kürü yaparken hem tiroid hem prolaktin ilacını kullansam sıkıntı olur mu?

Olcağını sanmıyorum istersen araştır kullananlar var o şekilde. Benim sınırdaydı 25di. 1 hafta kadar içtim bir dahaki ay pro. 10 du baya düşürmüş. İstersen saraçoğluna mail at sor ne olr re olmaz

Olcağını sanmıyorum istersen araştır kullananlar var o şekilde. Benim sınırdaydı 25di. 1 hafta kadar içtim bir dahaki ay pro. 10 du baya düşürmüş. İstersen saraçoğluna mail at sor ne olr re olmaz
Bugün basladım o küre prolaktin ve tiroid ilaclarımı da kullancam benim 64 ilaçsız zor düser bence ki tahım da 5.04 yani bukadar büyük etki edemez bence prolaktine cok yüksek değil

Back
X