Arkadaşlar çocugumuz 5 günlük iken topuk kanı alindi. Ardindan sağlık ocağından aradılar ve tsh yüksek olduğunu söylediler hemen çocuk endokrine gittik çok korktuk etkilerini görünce daha önce başina gelen ve çocuğu belli aşamaya gelen var mi durumlari nasil acaba cevap verirseniz sevinirim
Geçmiş olsun mevlam şifasini verir. Benzer durum yaşamadik daha cocuk yok bizde ama biraz baktim internete erken farkedilince tedavisi var ve kolaymis. Mevlam hepsine saglik sihhat versin
Geçmiş olsun mevlam şifasini verir. Benzer durum yaşamadik daha cocuk yok bizde ama biraz baktim internete erken farkedilince tedavisi var ve kolaymis. Mevlam hepsine saglik sihhat versin
Allah razı olsun. İnşallah cümlemizin çocuklarına. Daha önce başından geçip ilaç kullanan ve çocuğu 8 10 yaşına gelmiş bir arkadaşımız var mı ki herhangi bi problem var mı şuan sorabilsek keşke
Allah razı olsun. İnşallah cümlemizin çocuklarına. Daha önce başından geçip ilaç kullanan ve çocuğu 8 10 yaşına gelmiş bir arkadaşımız var mı ki herhangi bi problem var mı şuan sorabilsek ke
MERHABA benide sağlık ocağından arayıp tsh yüksek denildi.Ben de alıp hemen özele götürdüm.Sonuçlar gayet iyi çıktı.Demem o ki bu yuzden gerek kalmadı tedaviye.Siz tekrar yaptırdınız mı.Zaten doktorum yüksek çıksada uygulanan tedavi basit sadece takip yapılıp ona göre ilaç verme süreci değerlendirilcek dedi.
MERHABA benide sağlık ocağından arayıp tsh yüksek denildi.Ben de alıp hemen özele götürdüm.Sonuçlar gayet iyi çıktı.Demem o ki bu yuzden gerek kalmadı tedaviye.Siz tekrar yaptırdınız mı.Zaten doktorum yüksek çıksada uygulanan tedavi basit sadece takip yapılıp ona göre ilaç verme süreci değerlendirilcek dedi.
Arkadaşlar çok şükür değerimiz düşmüş ilacı baya düşürdük. Başta çok korkmuştuk. Ama erken teşhis ve tedavi gerçekten çok önemli. İnternetten okuyunca çok tedirgin olduk. Eğer tedavi edilemezse ilerde kötü sonuçlar doğuruyormuş. Çok şükür tedavisi kolay olan bir durum.
Tekrardan teşekkürler
Rabbime hamd olsun.
Tüm hastalara acil şifalar versin inşallah..