- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Bugun onada baktı bişey yok temiz diyorO zMan birde tiroid ultrasonu çektirin nödül oluşmuş olabilir. Bazen bu sebeple ani yükseliş oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun onada baktı bişey yok temiz diyorO zMan birde tiroid ultrasonu çektirin nödül oluşmuş olabilir. Bazen bu sebeple ani yükseliş oluyor.
Canim diger hormon degerlerin nasil fsh e2 lh bunlarda onemliKızlar mrb
Bir yıllık evliyim, çocuk olmadı geçen hafta dr a gittim dr klomen verdi her gün bi tane içtim beş gün boyunca, bugun tekrar gittim sol tarafta sağlıklı bi yumurta görünüyor bugun çatlatma iğnesi yapalım dedi, yaptı.. Ordan çıktıktan sonra tiroid kontrlm vardı onun için başka bi hastaneye gittim tshım 24 çıkmış dr ilacın dozunu arttırdı.. Tsh ın bu kadar yuksek olması gebeliğe engelmi kızlar ben şimdi klomeni boşunamı içmiş oldum
Hepsi normal canım bi tek tsh öyleCanim diger hormon degerlerin nasil fsh e2 lh bunlarda onemli
Eğer mide koruyucu kullanıyorsanız sabahları o da etkisini azaltıyor. Birde kullandığınız diğer ilaç östrojeni yükseltiyor mu? Tam mekanizmasını bilmiyorum o ilacın b Östrojen yükseldikçe troid hormon ihtiyacı artıypr ondan tsh bir anda yüksemiş olabilir. Kadınlık hormonlarıyla ihtiyaç değişiyor yani. O yğzden hamilelikte kontroller sıklaşıyor.Bugun onada baktı bişey yok temiz diyor
İnşallah canım çok saolbu degerleri hic kafaya takma derim millet ne degerlerle hamile kaliyor yeterki Rabbim istesin..
Sigara iciyormusunuzHepsi normal canım bi tek tsh öyle