Tsh yüksekliği gebeliğe engelmi?

Kızlar mrb
Bir yıllık evliyim, çocuk olmadı geçen hafta dr a gittim dr klomen verdi her gün bi tane içtim beş gün boyunca, bugun tekrar gittim sol tarafta sağlıklı bi yumurta görünüyor bugun çatlatma iğnesi yapalım dedi, yaptı.. Ordan çıktıktan sonra tiroid kontrlm vardı onun için başka bi hastaneye gittim tshım 24 çıkmış dr ilacın dozunu arttırdı.. Tsh ın bu kadar yuksek olması gebeliğe engelmi kızlar ben şimdi klomeni boşunamı içmiş oldum
Canim diger hormon degerlerin nasil fsh e2 lh bunlarda onemli

Bugun onada baktı bişey yok temiz diyor
Eğer mide koruyucu kullanıyorsanız sabahları o da etkisini azaltıyor. Birde kullandığınız diğer ilaç östrojeni yükseltiyor mu? Tam mekanizmasını bilmiyorum o ilacın b Östrojen yükseldikçe troid hormon ihtiyacı artıypr ondan tsh bir anda yüksemiş olabilir. Kadınlık hormonlarıyla ihtiyaç değişiyor yani. O yğzden hamilelikte kontroller sıklaşıyor.

Aman ya benim butun degerlerim normaldi fshim 12 ye cikmis doktor yumurta rezervi azaliyor dedi hemen tup bebek dedi bizdeki asil sorun esimdeydi..sonra tup bebege basladik 20 tane saglikli yumurtam toplandi hem degerime yuksek dedi hem o kadar cok yumurta topladi onceleri cok kafaya takiyordum ama artik saliverdim hormon degeri bahane Rabbim ol dedikten sonra hersey olur..

Kuzenimim tupleri patlamisti ve alinmisti doktor senin cocugun olmaz umidi kes demisti ve kendiliginden hamile kaldi mucize gibi hic doktorada gtmedi kontrol icin dun.dogum yapti 5 kiloya yakin cok tatli bi kizi oldu bende onda daha iyi anladim herseyin bahane oldugunu bu da sana bana bizim gibilere umut olsun diye yaziyorum canim Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin ..

K.bakma canim biraz faZla yazdim sanki:) ama sana su kadarini soyleyim ,
her doktora guvenme
Her soylenene kulak verme
Herseyide stres yapma
Bak ben esimin sorunuyla tup bebege baslamastik doktor.esimin.sorununu bilmeden bana senin fshn cok yuksek yumurta rezervin dusuk hemen tup bebege baslayalim gec kalmayalim dedi ve o an sadece dunyam basima yikildi diye dusunuyordum bunyem cok zayif ve hassas oldugu icin tedavi biraz agir geldi bana neyse iste adamin nerdeyse hic yumurta olusmaz dedigi halde en cok yumurtayi bende topladi sonra bende sorun olmadigini dusundu ve esime yoneldi hersey iyiydi hostu gayet guzel super gidiyor diye diye bizi oyaladi ve tutmadi ve de dunyanin parasini harcamistik ve tutmadigini bildirmek icin aradigimiz halde telimizi zor aciyordu dondurulmus embryomuz var ne zaman transfer edilir diye sordugmuzdada hc cvb vermedi ve 1aydirda bizi hic arayan soran olmadi ilgi hic yok elimden gelse sikayet edecem o derece umursamadi..hersey nasipmis bunu cok iyi anladim sen sen ol herseyi Allahtan bekle gerisi sadece bahanesi olur iyi geceler..

Back
X