Tsh Yüksekliği

Demet1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
116
40
13
29
Arkadaşlar tsh degerim 4.46 çıktığı için doktorum Euthyrox 25mcg diye bi ilaç verdi kullanmam gerekiyormus ama daha 4 haftalık hamileyim bi zarari olurmu

Bende kullanıyorum hamıle degılken de kullanıyordum bebek ıcın cok onemlı ıhmal etme :)

Normalde 5in altı normal kabul edilir. Ama hamilelikte 2.5 altında olması beklenir. Hamilelik boyunca takip edilir ve ona göre doz ayarlanır ihmal etmeyin. Doğumdan sonra düzene girecektir muhtemelen. Hayırlı olsun 🧿

Normalde 5in altı normal kabul edilir. Ama hamilelikte 2.5 altında olması beklenir. Hamilelik boyunca takip edilir ve ona göre doz ayarlanır ihmal etmeyin. Doğumdan sonra düzene girecektir muhtemelen. Hayırlı olsun 🧿
Cok teşekkür ederim inş hayırlısı olsun🤗🙏

Tsh ıle alakası yok canım dusuklerın 🤷🏻‍♀️ Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın 🤲🏻
Ben regl günümde kan testiyle hamıle oldugumu öğrendim. Hcg 20 çıktı. 100 mg ilaç kullanıyorum 8 yıldır. Uzun zamandır hep düşüktü hatta 2 aydır normal seviyeninde altına inmiş doktor dozu haftada 3 gün 50 ye indirmişyi. Ben hamılelık düşündüğümü söylediğim halde böyle iç dedi. Bn dinlemedm sadece haftada 2 gun 50 içtim. Ama yine yetmemiş. 2 gun sonra hcg öğrenmeye gittiğimde tsh da baktırmak istedm. Bir baktm ki hcg 15 e düşmüş, tsh 11,5 fırlamış:( kimyasal gebeliğie dönüştü sanırım yarın yine kan vereceğim😞

Back
X