Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar tsh degerim 4.46 çıktığı için doktorum Euthyrox 25mcg diye bi ilaç verdi kullanmam gerekiyormus ama daha 4 haftalık hamileyim bi zarari olurmu
Arkadaşlar tsh degerim 4.46 çıktığı için doktorum Euthyrox 25mcg diye bi ilaç verdi kullanmam gerekiyormus ama daha 4 haftalık hamileyim bi zarari olurmu
Normalde 5in altı normal kabul edilir. Ama hamilelikte 2.5 altında olması beklenir. Hamilelik boyunca takip edilir ve ona göre doz ayarlanır ihmal etmeyin. Doğumdan sonra düzene girecektir muhtemelen. Hayırlı olsun
Normalde 5in altı normal kabul edilir. Ama hamilelikte 2.5 altında olması beklenir. Hamilelik boyunca takip edilir ve ona göre doz ayarlanır ihmal etmeyin. Doğumdan sonra düzene girecektir muhtemelen. Hayırlı olsun
Ben regl günümde kan testiyle hamıle oldugumu öğrendim. Hcg 20 çıktı. 100 mg ilaç kullanıyorum 8 yıldır. Uzun zamandır hep düşüktü hatta 2 aydır normal seviyeninde altına inmiş doktor dozu haftada 3 gün 50 ye indirmişyi. Ben hamılelık düşündüğümü söylediğim halde böyle iç dedi. Bn dinlemedm sadece haftada 2 gun 50 içtim. Ama yine yetmemiş. 2 gun sonra hcg öğrenmeye gittiğimde tsh da baktırmak istedm. Bir baktm ki hcg 15 e düşmüş, tsh 11,5 fırlamış kimyasal gebeliğie dönüştü sanırım yarın yine kan vereceğim