- 19 Kasım 2022
- 88
- 125
- 8
- 37
- Konu Sahibi Semaaaaa42
-
Orda ki sonuca göre çok yeni gebesiniz. O etkilemiş olabilir mi acabaTsh benim gibi olan oldumu normalde ilaç kullanıyorum surekli ama birden bu kadar yukselmis 2den doktora gidecem ama basina gelen varsa yada neden boyle sonuclar bilenler varsa yardimci olabilirmi
Galiba canim normalde ilac kullaniyordum gebelik olunca ilac yetmedi galibaOrda ki sonuca göre çok yeni gebesiniz. O etkilemiş olabilir mi acaba
Evet değişkenlik gösterebiliyor. Hamileliğinizin hayırlı olsunGaliba canim normalde ilac kullaniyordum gebelik olunca ilac yetmedi galiba
Evet canik arttirdik bugun duser galibaHamilelikte birden artmaya başlıyor. İlacınızın dozunu arttırırlar muhtemelen.
Tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin insaallahEvet değişkenlik gösterebiliyor. Hamileliğinizin hayırlı olsun
Bugün doktor dozu ayarlar zaten geçmiş olsun
Bende tiroid hastasıyım 15 yasindan beri sürekli de ilaç kullanıyorum 12 sene oldu 125mg kullanıyorum. İlk defa iki aydır düzenli gebe kalmadan önce 1.20lerdeydi şuan da 1.20 lerde. Önceden ilaç kullanırken kan değerim düşse doktor ilaç dozunu düşünüyordu ve sonraki gittiğimde tekrar yükseliyordu ilaç dozu tekrar yükseliyordu. Doktor değiştirdim ve kan değerim normal seviyeye geldiğinde doktor ilacın dozunu düşürmedi şaşırdım bende, doktorum şöyle söyledi ilaç dozu yeterli gelmiş ki kan değeriniz normale dönmüş o yüzden dozu düşürmek yanlış olur. Sizde de öyle bır durum oluyorsa örnek vermek istedimTsh benim gibi olan oldumu normalde ilaç kullanıyorum surekli ama birden bu kadar yukselmis 2den doktora gidecem ama basina gelen varsa yada neden boyle sonuclar bilenler varsa yardimci olabilirmi
O konuya cevap yazmıyorum artık çok mesaj geldiği için mesaj kutumuda kapattım.Bett55 forumu kullanmayı pek bilmiyorum size mesaj atmaya çalıştım olmadı başka bir konuya yazdığınız yorum dikkatimi çekti prno konusu.bende aynı dertten muzdaribim çözüm bulabildinizmi lütfen bana ozelden yazin
Merhaba tsh bitkisel kürlerle inebiliyor mu benim de değerim 3 3,5 ilaç vermediler ama gebe kalamadım henüz biraz daha düşüreblirsem inşallah kolaylaşırTiroid yani tsh çok çok önemli bir hormon özellikle gebelikte benim tiroidim var ve gebeliğim boyunca da içtim troid ilacını onu ihmal etmemelisin ve gebelikte 2 nin altında olması gerekiyor tsh. İçtiğin ilaç ya alt düzeyde yani yetmiyor sana dahiliyeye gözükmelisin
Dereotunun iyi geldiğini biliyorum Canım kürlerle pek bilmiyorum 3.3.5 sa senin ideal yani ama gebelik oluşursa 2 nin altında olmasını söylüyor doktorlar ona göre kendini kontrol altına alırsınMerhaba tsh bitkisel kürlerle inebiliyor mu benim de değerim 3 3,5 ilaç vermediler ama gebe kalamadım henüz biraz daha düşüreblirsem inşallah kolaylaşır
Başka bir sebebi olabilir bence TSH benim 12 13 lerde olduğunda hamile kaldım çok yüksek bı rakam değil 3.5 başka kanlara ya da ultrosonla yumurtalıklara kist vs. Gibi şeyler var mı diye kontrol olmanızı öneririm. TSH yüksek olması gebe kalmaya çok engel olan bı durum değil doktorların düşük olmasını istemesinin sebebi bebeğin sağlıklı olması açısından istenilen seviye odurMerhaba tsh bitkisel kürlerle inebiliyor mu benim de değerim 3 3,5 ilaç vermediler ama gebe kalamadım henüz biraz daha düşüreblirsem inşallah kolaylaşır
Teşekkür ederim kontrole gittim 2 kez değerlerim şu an normal görünüyorBaşka bir sebebi olabilir bence TSH benim 12 13 lerde olduğunda hamile kaldım çok yüksek bı rakam değil 3.5 başka kanlara ya da ultrosonla yumurtalıklara kist vs. Gibi şeyler var mı diye kontrol olmanızı öneririm. TSH yüksek olması gebe kalmaya çok engel olan bı durum değil doktorların düşük olmasını istemesinin sebebi bebeğin sağlıklı olması açısından istenilen seviye odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?