Tsh

Beriscan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
48
16
38
34
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 haftalık hamileyim tsh'im 8.7 çıktı panik halindeyim yarın dahilyeye gidecem bu konuda ne düşünüyorsunuz beni sakinleştirrk birşeyler soyleyin

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 haftalık hamileyim tsh'im 8.7 çıktı panik halindeyim yarın dahilyeye gidecem bu konuda ne düşünüyorsunuz beni sakinleştirrk birşeyler soyleyin
Hemen ilaca başlamanınz lazım, benim 3 küsürle de çıktığı halde baslattilar, çünkü düşüge yol açabiliyor, ya da bebek gelişimini etkiliyormuş.

Ben gebe değilim ama tsh ile ilgili sorunlarım vardı ilaç kullanacak düzeyde değildi şükür. Dr d vitamini takviyesiyle düşeceğini söylemişti gerçektende öyle oldu 4.30 lardaki değer 2 lere inmişti. Panik olmayın. İnşallah herhangi bi sorun olmaz geçmiş olsun.

Yarın doktor yazar herhalde çok üzgünüm keşke daha önce farketseydim
Üzülmeyin bu zaten gebelik olunca fırlıyor. Benimde normaldi gebelikle yüksek çıktı ilaca başladım. Henüz başındasınız ilaç verir yarın doktor işe yarar korkmayın.

Doktora gittim 50mg ilaç verdi bir ay sonra da kontrol dedi inşallah herşey yolunda olur. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Doktora gittim 50mg ilaç verdi bir ay sonra da kontrol dedi inşallah herşey yolunda olur. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Canım hiç korkma bende gebelik düşünüyordum. Benim tiroid bezi doğuştan yok sadece ilaç o görevi görüyor. Bi gidiyim ona göre gebelik planlayım dedim. Bi gittim 25 çıktı tsh o kadar yüksek ki çocuk bile olmaz dediler hatta doktor hamile kalma sakın korun dedi. İlacın dozunu yükseltti 1 ay düzenli kullandım. Bugun sonucu aldım 2 bucuğu n altına düşmüş. Şok oldum 25 olan değer 1 ayda hemen düştüyse hiç canını sıkma normale döner değerin. Hem zaten başındasın. Hergün aç karna ilacını iç yarın saat 1 saat bişey yeme bitkisel falan takviye alma. korkutma kendini de bebeğini de. tadını çıkar hamileliğinin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. 🥰 banada dua et Allah rızası için banada nasip etsin Allah 🤭 kusura bakma uzun oldu 🙈

Back
X