TTTS yani İkizden ikize Tranfizyon Sendromu Tedavisinde Bebeklerini Kurtaran var mı?

Merhaba arkadaşlar su an ankaradayim zekai tahir burakta. Ttts teşhisi kondu hangi hastane hangi dr u önerirsiniz cok acil bilgiye ihtiyacım var lazer tedavisinden bahsettiler bunu kim hangi hastane iyi yapar acaba en kisa surede cvp yazarsanız sevinirm

Arkadaşlar 18 + 4 hamileyim. Tek yumurta ikizleri. Kendi doktorumdan sonra izmirde Prof. Sabahattin Altunyurt ' a gittik. Ne yazık ki TTTS var. 1.evredeymiş şuanda.

Bir bebeğim köşeye sıkışmış bekliyor. Ancak hala kalp atışları normal. Anemi bulgularına rastlandı. Hareketli de. Ellerimiz kollarımız bağlandı.

Profesor bize 3-4 tane tedavi yöntemi önerdi. Ama bize en uygunu Lazerle aralarındaki damarların ortadan kaldırılması olduğunu söyledi. Bir tek bu tedavinin Cerrahpaşada olduğunu biliyoruz.

Acaba TTTS vakasını bizimle birlikte yani 18. havtalarda öğrenip de Bebeklerini sağ sağlım kucaklarına alan var mı? Bunu gerçekten çok merak ediyoruz.

Umut tabi ki var ve o umudu hep besleyeceğiz. Allah kimselere böyle zor dönemler yaşatmasın. Gerçekten zor.
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile tedavi olur bebişlerin. Dr. Cihat Şen bu ameliyatı yapan bir numaralı perinatalogdur bilgilendirme amaçlı söylüyorum.

Su an ankaradayiz cihat hica sanirim ist da. Ankarada bu isi kim iyi yapiyor unv hastanelerinde mi yapiliyor sadece bilgisi olan kimse yok mu

Su an ankaradayiz cihat hica sanirim ist da. Ankarada bu isi kim iyi yapiyor unv hastanelerinde mi yapiliyor sadece bilgisi olan kimse yok mu

Ben istanbulda zeynep kamil ve capayi cok duydum. Ayrintili bir bilgim yok maalesef. Rabbim yardimciniz olsun bebeklerinizi saglikla size bagislasin

Çok geçmiş olsun, transfüxyonla ilgili duymadım ama novart ahmet erdem çok tecrübeli bir çoğul gebelik dr udur.

merhaba bu mesaj çok uzun zaman önce yazılmış galiba ama bende de şuan aynı sorun var ttts teşhisi kondu ve lazer operasyonu önerildi yapmak ve yapmama arasındayız sizin süreç nasıl oldu bebeklerinin nasıl şimdi lazer tedavisi oldunuz mü mesajımı görürseniz yardımcı olabilirmisiniz

merhaba bu mesaj çok uzun zaman önce yazılmış galiba ama bende de şuan aynı sorun var ttts teşhisi kondu ve lazer operasyonu önerildi yapmak ve yapmama arasındayız sizin süreç nasıl oldu bebeklerinin nasıl şimdi lazer tedavisi oldunuz mü mesajımı görürseniz yardımcı olabilirmisiniz
Bebeklerinde Ikizden ikize transfüzyon olup lazer operasyonu geçiren varmı varsa nasıl geçti bilgi verebilirmi lütfen

Merhaba , 20+3 haftam. Aradaki fark yani diskordans yüzde kaçın altında olmalı bilen var mı? Sinir kaç?

Back
X