Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde Yiğit Çakıroğlu çok iyi bir doktor ve muhteşem bir insanİstanbul Avrupa yakasında tubbebek için iyi bir doktor yada hastane arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz varmı? Bu konu hakkında pek bilgim yok ilk defa yaptırmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.
Sağolun tşk ederimAcıbadem Maslak tüp bebek merkezinde Yiğit Çakıroğlu çok iyi bir doktor ve muhteşem bir insan
Bende ona 2 ekimde randevu aldim ( baska hastaneye de aldim birkac hasteneyle gorusup oyle karar verecegiz) cok iyi oldugunu duymustum sizin durumunuz nedir su anda basladiniz mi ?Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde Yiğit Çakıroğlu çok iyi bir doktor ve muhteşem bir insan
Şişli torun center Mehmet koç. Ben de yeni basladim. Tanidigim 4 kişi ona tedavi oldu ve su an bebek sahibi oldular bende önümüzdeki ay ignelere baslicam. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. inanın diyorum en icten hislerinizle.. psikolojik olarak hazır hisseetmek olacağına inanmak çok önemliİstanbul Avrupa yakasında tubbebek için iyi bir doktor yada hastane arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz varmı? Bu konu hakkında pek bilgim yok ilk defa yaptırmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.
Ben geçen sene Ekim ayında yiğit hocada tüp bebek yaptım.Süreç çok rahat geçti ancak benim embriyolarımda pgt sonucu sorunlu geldi ve transfer edilemedi.Sonrasında hamile kaldım ancak düşük oldu ara vermek zorunda kaldık .Ekim sonunda tekrar başlayacağızBende ona 2 ekimde randevu aldim ( baska hastaneye de aldim birkac hasteneyle gorusup oyle karar verecegiz) cok iyi oldugunu duymustum sizin durumunuz nedir su anda basladiniz mi ?
Merhaba PGT raporunda sorunlu olup olmadığı nasıl belirtiliyor ? Yani ne gibi sorunları oluyor embriyonunBen geçen sene Ekim ayında yiğit hocada tüp bebek yaptım.Süreç çok rahat geçti ancak benim embriyolarımda pgt sonucu sorunlu geldi ve transfer edilemedi.Sonrasında hamile kaldım ancak düşük oldu ara vermek zorunda kaldık .Ekim sonunda tekrar başlayacağız
Her embriyonun ayrı ayrı kromozom yapısı inceleniyor.Hangi kromozom da bozukluk olduğu raporda görülebilir.Benim tekrarlayan bir bozukluk yoktu ama 7 embriyoda ayrı sayılarda sorun çıktı.Bu defa sağlıklıyı bulacağım inşallahMerhaba PGT raporunda sorunlu olup olmadığı nasıl belirtiliyor ? Yani ne gibi sorunları oluyor embriyonun
Acıbadem hastanesi Fulya açık mr a yönlendirme yapıyor rahim filmi için,c kollu cihazla çektiler.Başka yerlerde çektirenler çok ağrılı bir işlem mutlaka anestezi al dedi ama hiç öle olmadı normal jinekolojik muayeneden farkı yoktu.Yeni teknoloji cihazlar böyle dediler.Sadece sonrasında regl olacak gibi yarım gün kasık ağrısı olduCevspladiginiz icin cok tesekkur ederim anladim rahimin de dinlenmesi lazim ve tekrar saglikli embriyo olusmasi icin insallah tekrar hamile kalirsiniz hemencecik
Ben hic hamile kalmadim kasimda iki yil olacak evliligim tuplerim kapali dendi ama tekrar baktiracagim cunku kotu bakmislardi bakalim Allah hayirli zamanlarda nasip etsin :)
İstanbul Avrupa yakasında tubbebek için iyi bir doktor yada hastane arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz varmı? Bu konu hakkında pek bilgim yok ilk defa yaptırmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.
embriyoya test yaptırmaktansa sperm dna testi veya yumurtalığa dna testi yaptırmak daha mantıklı değil mi acaba ?Her embriyonun ayrı ayrı kromozom yapısı inceleniyor.Hangi kromozom da bozukluk olduğu raporda görülebilir.Benim tekrarlayan bir bozukluk yoktu ama 7 embriyoda ayrı sayılarda sorun çıktı.Bu defa sağlıklıyı bulacağım inşallah![]()
Cok tesekkur ederim bilgiler icin eminim oyledir c kollu oldugu icin, duymustum bende fakat ben hsg doktor cevat bayrak ta cektirecegim cunku islem esnasinda ozel bir sivi veriyor ve acilmasi mumkun tupleri ameliyatsiz acabiliyor ( her tüp acilmaz elbette ama kucuk tikaniklik varsa deniyor en azindan) eger bir sansimda varsa deneyeyim istiyorum.Acıbadem hastanesi Fulya açık mr a yönlendirme yapıyor rahim filmi için,c kollu cihazla çektiler.Başka yerlerde çektirenler çok ağrılı bir işlem mutlaka anestezi al dedi ama hiç öle olmadı normal jinekolojik muayeneden farkı yoktu.Yeni teknoloji cihazlar böyle dediler.Sadece sonrasında regl olacak gibi yarım gün kasık ağrısı oldu