Topiğin hayırlı olsun canım bu yolda seninle olabilirim istersen :)
günlüğün hayırlı olsun, tuğçe, öncelikle kararından dolayı tebrik ederim, bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, düşünürsen bir incele, aklına yatarsa başla hemen yarın.. ben şiddetle tavsiye ederim.. karatayla 2 haftada 3 kilo verdim, hem de hiç aç kalmadan...
Buldum diyorum ama aslında aklıma yatan denedıgım ve sonuc aldıgım bır dıyetı tekrar uygulamaya karar verdım :) 2010 eylül ayıydı hiç unutmuyorum eşimle nişanlıydık o zaman ve askerdeydi bende o zaman 80 kiloydummm o ilk askere gittiği zaman anneme beni onun yemin törenine götrmesi için yalvarmıstımm oda bana önünde 1 ay var 70 kilo ol götürcem diye söz verdi :) söz verdi ama tamamen beni basından atmak ve veremıcegmı bıldıgı ıcın susturmak amaclı verılmıs bır sözdü :) neysee tabiki ben 1 ay diyet yapamadım bunuda yerim yarın yaparım ayy bugun yaprak sarması var bunuda yiyim derkeeen yemın törenine tam 1 hafta kaldıı ve ben hala 80 dimm :) annemde bunun rahatlıgyla hııc umursamıyorduu.ama ben gtmeyı cok ıstyrdummveee ben gittiiiimmmmm :) yine int bakarken kadınlar kulubunde acılmıs bır konuyu gördüüm diyet aynen söyleydii
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla .. ve sonrasında sadece yeşill elmaa.her ne kadar saglıksız oldguna ınansamda bu diyetle 8 gunde 11 kilo verdım vee 69 u gördümm ama sonrasındaa amacıma ulastıgımm ıcın yedimde yedimmama şimdi bu diyeti tekrar uygulcam ılk 2 gun zor gecsede alısacamm çook kiloo vermem lazımm coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?