• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçenin Diyet Günlüğü :)

Tugcem33

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
8
0
6
İçel Mersin
Sevgili günlük :) Ben yıllardır kilo vermeye çabalayıp duruyorum 70 75 civarında gidip geliyorum pardoon geliyordumm evlendikten sonra tam bir kütük olup 90 kiloyu göördümm.1 hafta önce kardesımın mezunıyetı vardı kendime kıytafet bulamamk vurdu kafamaaa :D Aynada kendıme bakmaktan bile gıcık kapar oldumm heledee yolda giderken magazaların camlarına kafamı cevırınce kendimi yandan görüüüp dahada tiksindimm eeeen sooon bir tane dengesiiiz eşim içinn kardeşinmi deyinceee(eşim 52 kilo)anladımkii artıkk kiloo vermenın zamanı gelldii geçiyoor :( Vücudumun tek güzel huyu varsaa oda çabuk kiloo vermemm ama bi o kadarda cabuk alıyorum o başkaa.Henüz yapacak bir diyet bulamadım :) internette diyet listelerine baktıkca acıkıyorumm.Ama yedıklerıme dıkkat edıyorum tabıkı 1 haftadır ekmek kola abur cubur yokkk artık.meyve yıyorumm sadece.şu an 85 kilooyuumm :( Artıkk ne yersem senınle paylasacam :D Bana katılmak ısteyen varsaa sevınırımmm şimdilik bu kadarrr :)

günlüğün hayırlı olsun, tuğçe, öncelikle kararından dolayı tebrik ederim, bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, düşünürsen bir incele, aklına yatarsa başla hemen yarın.. ben şiddetle tavsiye ederim.. karatayla 2 haftada 3 kilo verdim, hem de hiç aç kalmadan... :nazar:

Son düzenleme:
günlüğün hayırlı olsun, tuğçe, öncelikle kararından dolayı tebrik ederim, bende yaklaşık 3 hafta kadar önce karar verim sağlıklı yaşamaya, 2 haftadır da karatay yapıyorum, düşünürsen bir incele, aklına yatarsa başla hemen yarın.. ben şiddetle tavsiye ederim.. karatayla 2 haftada 3 kilo verdim, hem de hiç aç kalmadan... :nazar:

Hemen incelicem tesekkur ederım :) karar vermekten baska carem kalmamıstı sanırım cunku hem saglık hem gorunus acısndan kötü durumdayım :( Ayrıcaa bende seni tebrik ederimm umarımmm ssaglıklı bır sekılde ıstedıgın kılolardan sonsuza kadar kurtulursunn :)

Sabah 1 kase çilek öğlenn 1 tabak çilekk aksam 4 kasık barbunya 2 kasık pilavv ve su an elımde hala çilek var :D ne yazıkkı su ıcemedım zorlasamda olmuyor midem almıyoor 2 bardakta yesıl cay ıctım çok şükür bagırsaklarımda fazlasıyla calısıyor :) ama bugun mutlaka kendime diyet bulmam lazımm yoksa bole kafama göre olmuyoor :) yarında kocam izinliii :( bakalım yarın ne olacakk :)

Buldum diyorum ama aslında aklıma yatan denedıgım ve sonuc aldıgım bır dıyetı tekrar uygulamaya karar verdım :) 2010 eylül ayıydı hiç unutmuyorum eşimle nişanlıydık o zaman ve askerdeydi bende o zaman 80 kiloydummm o ilk askere gittiği zaman anneme beni onun yemin törenine götrmesi için yalvarmıstımm oda bana önünde 1 ay var 70 kilo ol götürcem diye söz verdi :) söz verdi ama tamamen beni basından atmak ve veremıcegmı bıldıgı ıcın susturmak amaclı verılmıs bır sözdü :) neysee tabiki ben 1 ay diyet yapamadım bunuda yerim yarın yaparım ayy bugun yaprak sarması var bunuda yiyim derkeeen yemın törenine tam 1 hafta kaldıı ve ben hala 80 dimm :) annemde bunun rahatlıgyla hııc umursamıyorduu.ama ben gtmeyı cok ıstyrdumm:D veee ben gittiiiimmmmm :) yine int bakarken kadınlar kulubunde acılmıs bır konuyu gördüüm diyet aynen söyleydii
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla .. ve sonrasında sadece yeşill elmaa.her ne kadar saglıksız oldguna ınansamda bu diyetle 8 gunde 11 kilo verdım vee 69 u gördümm ama sonrasındaa amacıma ulastıgımm ıcın yedimde yedimm :D ama şimdi bu diyeti tekrar uygulcam ılk 2 gun zor gecsede alısacamm çook kiloo vermem lazımm coook :(

Canım bence şok diyetler yapma çok zararlı bak ben salatalık diyeti vs. derken kendime zarar verdim kan şekerimde düzensizlik oluştu ben 41gündür bu yoldayım diyetisyen kıntrolünde zayıflıyorum listemi ilk aldığımda ben bu kadar yiyecekle zayıflamam kilo alırım dedim ama şimdiye kadar aç kalmadan,yorulmadan,hırslabaşardığım tek listem bu :) Bence sende kendine hafif bi kahvaltı yap ara öğün koy çok ağır olmayan bi öğle yemeği ye ve akşamı çok hafif tut sporlada işe yarar bak görürsün :)

Topigin hayirli olsun. Sok diyetlerden sakin lutfen. Sonrasinda fazlasiyla aliyorsun o kilolari. Kendine hedef belirle misal ramazan baslayana kadar 4 kilo verecegim de. Kisa vadeli kucuk hedefler... Insallah hedefine ulasirsin...

Buldum diyorum ama aslında aklıma yatan denedıgım ve sonuc aldıgım bır dıyetı tekrar uygulamaya karar verdım :) 2010 eylül ayıydı hiç unutmuyorum eşimle nişanlıydık o zaman ve askerdeydi bende o zaman 80 kiloydummm o ilk askere gittiği zaman anneme beni onun yemin törenine götrmesi için yalvarmıstımm oda bana önünde 1 ay var 70 kilo ol götürcem diye söz verdi :) söz verdi ama tamamen beni basından atmak ve veremıcegmı bıldıgı ıcın susturmak amaclı verılmıs bır sözdü :) neysee tabiki ben 1 ay diyet yapamadım bunuda yerim yarın yaparım ayy bugun yaprak sarması var bunuda yiyim derkeeen yemın törenine tam 1 hafta kaldıı ve ben hala 80 dimm :) annemde bunun rahatlıgyla hııc umursamıyorduu.ama ben gtmeyı cok ıstyrdumm:D veee ben gittiiiimmmmm :) yine int bakarken kadınlar kulubunde acılmıs bır konuyu gördüüm diyet aynen söyleydii
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla .. ve sonrasında sadece yeşill elmaa.her ne kadar saglıksız oldguna ınansamda bu diyetle 8 gunde 11 kilo verdım vee 69 u gördümm ama sonrasındaa amacıma ulastıgımm ıcın yedimde yedimm :D ama şimdi bu diyeti tekrar uygulcam ılk 2 gun zor gecsede alısacamm çook kiloo vermem lazımm coook :(

canım o zaman gençlik, aşk falan şok diyetle hedefine kısa sürede ulaşmışsın ama sen de diyorsun sonradan fazlasıyla geri aldın, şimdi yapma bence.. hem nişanlın falan da askerde değil :) önüne ulaşılabilir hedefler koy ve diyeti eğlenceli hale getir, ayda 4-5 kilodan fazla hedef koyma.. fazlası hem zarar, hem de başarısız olma ihtimalini artırır ve diyetin en fazla bir ay sürer.. ama yine de sen bilirsin..

Kızlar aslında hepiniz cok haklısınız ama benım oyle pis bir huyum varkiiii uzun uzadıya yapamıyorum :( ama eşimde istemiyor öyle diyetleri eşim benim zayıflamamıda istemiyoor amaa :D bir diyete baglı kalamam ama yediğim saeylerın kalorisine bakarak ve ekmek kola vs vs den uzak durark diyet yapmaya karar verdiiim

Bugüün saat 1 de uyandımm kahvaltı degıl ögle yemegı oldu bana :D 1 tane peynırlı pogaca yeedim.yarım bardak kola içerek biraz kacırdımm :( aksamda 4 kasıkk kıymaa 2 domatess yediimm :) alısverıse gıttık ne kadarabur cubur varsa aldı eşim su an onlar bana ben onlara bakıorum ama yemiiicemmmmmmmmmmm

Bende naçiZane kalori sayarak 3 ayda 11 kilo verdim canım ama üzgünüm öğlen güne 1 de poğaça kola ile başlayarak biraz zor.Kalori hesaplamada ki mantık unlu şekerli yağlı gıdaların kalorisini görünce korkup kaçmak:)))diyet yöntemleri kısmında işine yarayacak bilgiler var bakmak istersen.

Back
X