Kına Gecesi Tuğçe'nin Kaftanı :)

Evet canim tarlatan dahil fiyati ici elbise ayri aynen kollarinin modeli bni ilk baksta etkilemisti bide arkasinin kuyruklu olusu :)

cok guzelmıs canım hayırlı ugurlu olsun :nazar: ben bu bındallı olayını cok pahalı sanıyordum. ınternette de bı yerde 300 cıvarı gorunce sen de oyle deyince cok sevındım :1: cunku annem ıstedıgı ıcın gıyecegım ve erkek tarafına yuk olmayı cok ıstemıyorum :1:

cok guzelmıs canım hayırlı ugurlu olsun :nazar: ben bu bındallı olayını cok pahalı sanıyordum. ınternette de bı yerde 300 cıvarı gorunce sen de oyle deyince cok sevındım :1: cunku annem ıstedıgı ıcın gıyecegım ve erkek tarafına yuk olmayı cok ıstemıyorum :1:

Sagol canim benim valla normalde kiralaniyo bu modelde kira yoktu mecbur satin aldim bende kiralarda 150 civari salvarli modeller daha ucuz

Sagol canim benim valla normalde kiralaniyo bu modelde kira yoktu mecbur satin aldim bende kiralarda 150 civari salvarli modeller daha ucuz

şalvarlıları sevmiyorum hıc canım ya bı garıp duruyor :) zaten boyum kısacık 1.58 boyum var dedıgın gıbı bıraz kuyruklu fılan olsun ıstedım :)
tekrar hayırlı olsun. :nazar:

tarlatanlı olarak düşünemiyorum bu kaftanı.
bence tarlatansız giyin.böyle daha güzel.
zaten loranın kaftanlarına genel olarak herşeyine bayılıyorum.
güzel bir seçim.ayakkabınız ve tacınızda harika.

kucuk tarlatanla cok guzel olur bence ama sız bılırsınız. bu halınden daha guzel olur dıye dusundum ben de :31:

Canım güle güle giy kaftanını, bende loradan tercih etmiştim, çok güzel modeller var. Loranın tül tarlatanlarından giyersen güzel olur, telli tarlatanlardan sakın giyme derim. Mutluluklar.:16:

Back
X