Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

sana ugramamısım ozur gunlukum....
evet dıyet ıyı gıdıyo takıma yazmakdan buraya ugrayamıyorum yalan degıl aklımdasın...
bu arada naturede gelmemıs yarısı bıraktı sanırsam ....

tugkaycım merhaba ben hergün mutlaka uğruyorum.Ama sen pek uğramıyorsun galiba.Dün msj yazmıştım o da gitmemiş.Neden bakıp yazmadığıma gelince tabii ki diyet moduna giremedim o yüzden.Ama kendimi toparlıcam.Artık ikimiz de menü yazssak iyi olur bence.Sen kaç kilosun şu anda.Mesela bugün ne yedin?

tugkaycım merhaba ben hergün mutlaka uğruyorum.Ama sen pek uğramıyorsun galiba.Dün msj yazmıştım o da gitmemiş.Neden bakıp yazmadığıma gelince tabii ki diyet moduna giremedim o yüzden.Ama kendimi toparlıcam.Artık ikimiz de menü yazssak iyi olur bence.Sen kaç kilosun şu anda.Mesela bugün ne yedin?

bugun ıtıbarı ıle nature 64.8 kıloyum ac karna ıc camasırlasıyla... evet dogru dıyosun bende pek ugramıyorum ... ama ugrıcam canım...
olur bugun aksam menumu yazayım buraya baslyım burayada yazmaya...

bugun ıtıbarı ıle nature 64.8 kıloyum ac karna ıc camasırlasıyla... evet dogru dıyosun bende pek ugramıyorum ... ama ugrıcam canım...
olur bugun aksam menumu yazayım buraya baslyım burayada yazmaya...
ben de 65 kiloyum.ya 63'e dönseydim iyi olurdu.Sabah öğlen gayet iyiydi menü sonradan cozuttum.Galiba Marttan önce diyet moduna giremicem.Yine de gündüz az yiyip Akşam 6'dan sonra yememeyi düşünüyorum:Bir de akşam karbonhidrat almamak da.Bugün hava çok soğuktu.Yine de 1 saat yürüdüm.Sadece 2 kilo gitsin istiyorum.Kendimi kötü hissediyom 65'te.
Bugün sabah 2 dilim ekmek ile labne peyniri
ara leblebi fındık fazla değil
Öğlen 2 kepek ekmeğine 3 köfte,yeşillik
ara leblebi 1 elma
Akşam lahana sarma,köfte,az ekmek
1 küçük browni sütlü kahve
Yani akşam berbattı.Su da içemedim.Ama yılmak yok

ben dun unuttum nature bana kızcak sımdı...benm de oyle nature 60 dussem yıne rahatlıcam aynen moralım cokuyo kılo alınca..
bugun ku menum

sabah 1 dılım tam bugday ymurta

ara kıvı

oglen domatse corbası ve yogurt

ara badem 5 tane

aksam sadece 1 kase salata harıkaydı hersey vardı ıcınde...

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....

ben dun unuttum nature bana kızcak sımdı...benm de oyle nature 60 dussem yıne rahatlıcam aynen moralım cokuyo kılo alınca..
bugun ku menum

sabah 1 dılım tam bugday ymurta

ara kıvı

oglen domatse corbası ve yogurt

ara badem 5 tane

aksam sadece 1 kase salata harıkaydı hersey vardı ıcınde...

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....
ya süper bir menü.Ben yediklerimi yazmayayım.Ama şunu söyleyeyim evde olmak avantaj.Salata hazırlamak bence lüks.Lütfen forumdan ayrılma.Menün gayet güzel.O şekilde beslensen 5 kg gider bir ayda.

ya süper bir menü.Ben yediklerimi yazmayayım.Ama şunu söyleyeyim evde olmak avantaj.Salata hazırlamak bence lüks.Lütfen forumdan ayrılma.Menün gayet güzel.O şekilde beslensen 5 kg gider bir ayda.

ayrılmam naturem gıdecek bu kılolar ınsallah aksamalr artık fazla gıremıyorum esımın annesı gılde kalmaya basladık bı surelıgınede.... :50::50::50::50:
maddıayatdan dolayı malesef ıse baslamak ıstıyorum ona olmuyo beklemedeyım vardır bı hayır bundada....

ayrılmam naturem gıdecek bu kılolar ınsallah aksamalr artık fazla gıremıyorum esımın annesı gılde kalmaya basladık bı surelıgınede.... :50::50::50::50:
maddıayatdan dolayı malesef ıse baslamak ıstıyorum ona olmuyo beklemedeyım vardır bı hayır bundada....

GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!
Ben ayrılmam ama sabah öğlen iyi oluyor.Akşam diyet kalmıyor.Soğuklar beni kötü etkiliyor.Ama yılmak yok

GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!
Ben ayrılmam ama sabah öğlen iyi oluyor.Akşam diyet kalmıyor.Soğuklar beni kötü etkiliyor.Ama yılmak yok[/QUO

zaten en cok zorlayan aksam yemegı aslında kahvaltı ve ogle yemegını ıyı yapsak acıkma olmazda fazla...
aksam yemegı benıde zorluyo canım ve kendımı nefsımı ıyı sınıyo gercekden ....

tugkaycım hiç uğramıyorsun neden????????
Ben menü yazıcam gene de
Dün toparladım sayılır.
Benim için önemli olan akşamdı onda da ekmek yemedim.Çorba,tavuk,yoğurt,çorba.1 saat yürüyüş.
Kilodan nefret ediyorum.Cumaya 64 olacağım.18.01 64 kg

slm mıllet ben tam bır yıl sonra burdayım yıne kılo aldım evet ve burda başardığım gıbı yıne başlıyorum başarmaya...
yarın dıyet zamanı gecen yıl verdıgım kıloların hepsını almadım tabıkı bıde hıpotıroıd başladı bende zor kılo vercekmısım...neyse 67 kılo ıle yenıden başlıyorum...

slm mıllet ben tam bır yıl sonra burdayım yıne kılo aldım evet ve burda başardığım gıbı yıne başlıyorum başarmaya...
yarın dıyet zamanı gecen yıl verdıgım kıloların hepsını almadım tabıkı bıde hıpotıroıd başladı bende zor kılo vercekmısım...neyse 67 kılo ıle yenıden başlıyorum...

Yaaa inanmiyorum ben seni geçen sene takip ediyordum ne güzel kilo vermistin çok mutlu olmuştum adına seni görünce baya şaşırdım ama bu sefer de başarısın biliyorum kolay gelsin

Yaaa inanmiyorum ben seni geçen sene takip ediyordum ne güzel kilo vermistin çok mutlu olmuştum adına seni görünce baya şaşırdım ama bu sefer de başarısın biliyorum kolay gelsin

destegın ıcın cok tsk ederım canım evet yenıden basladım ama tam gun bugun cunku bazı hastane ıslerı yuzunden bugune kaldı...
5 de 5 dıtyetıne baslıyorum bugun ınsallah 5 gunde 3 kılo gıder daha oncekı yaptıgım dıyetlkerden bırısıyydı bu ve etkılıydı... ah ah kaderden zıyade hem bogazımızı tutamıyoruz hemde dıyet yaparken cektıgımız sıkıntıları cabuk unutuyoruz... ama yıne yapacagım bu sefer esım bısey dedıgı ıcın degıl ben kendım rahatsız oldugum ve kendıme kızdıgım ıcın baslıyorum hadı BİSMİLLAH...

Back
X