Tuğrul Türkeş MHP'den istifa etti

zaten ihraç edilmemişmiydi, ayrıca istifa etmesi gerekiyor herhalde

ben en çok bu habere üzüldüm

MHP'de Meral Akşener Milletvekili Adayı Gösterilmedi
mhp-de-meral-aksener-milletvekili-adayi-7703176_x_4781_300.jpg

Türkiye 1 Kasım erken seçimine doğru giderken partiler listelerini açıklamaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi de bugün itibariyle tam seçim listesini YSK'ya bildirecek. Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan parti meclisi aday listesinde önemli bir sürprize imza attı.

MHP'NİN İKİ AĞIR TOPU LİSTE DIŞI

Daha önce Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı konusunda çizdiği isim olan Meral Akşener aday gösterilmedi. Çalışma eski Bakanı Murat Başesgioğlu da kendi aday olmayınca MHP'nin iki ağır topu liste dışı kaldı.

POTANSİYEL ADAYLAR TEK TEK GİTTİ

Akşener'in aday gösterilmemesi siyasi kulislerde "Bahçeli kimi potansiyel rakip görse harcıyor" yorumlarına neden oldu. Partiden daha önce de Sinan Oğan ve Tuğrul Türkeş ihraç edilmişti.

http://www.haberler.com/mhp-de-meral-aksener-milletvekili-adayi-7703176-haberi/

ben en çok bu habere üzüldüm

MHP'de Meral Akşener Milletvekili Adayı Gösterilmedi
mhp-de-meral-aksener-milletvekili-adayi-7703176_x_4781_300.jpg

Türkiye 1 Kasım erken seçimine doğru giderken partiler listelerini açıklamaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi de bugün itibariyle tam seçim listesini YSK'ya bildirecek. Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan parti meclisi aday listesinde önemli bir sürprize imza attı.

MHP'NİN İKİ AĞIR TOPU LİSTE DIŞI

Daha önce Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı konusunda çizdiği isim olan Meral Akşener aday gösterilmedi. Çalışma eski Bakanı Murat Başesgioğlu da kendi aday olmayınca MHP'nin iki ağır topu liste dışı kaldı.

POTANSİYEL ADAYLAR TEK TEK GİTTİ

Akşener'in aday gösterilmemesi siyasi kulislerde "Bahçeli kimi potansiyel rakip görse harcıyor" yorumlarına neden oldu. Partiden daha önce de Sinan Oğan ve Tuğrul Türkeş ihraç edilmişti.

http://www.haberler.com/mhp-de-meral-aksener-milletvekili-adayi-7703176-haberi/

aynı anda yazmışız canım konusunu açtım: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meral-aksener-listede-yok.858923/

zaten ihraç edilmemişmiydi, ayrıca istifa etmesi gerekiyor herhalde

Atılanın istifa etmesie gerek yok. Boşuna zahmet etmiş istifa dlekçesi yazacam diye. Veya showman lik yapıyor. Zaten partiyi ilk terkedişi değil. Geldiğinde alanın suçu. Babası Alparslan Türkeş ''Giden bir daha gelmesin. Kucaktan kucağa gezenler Milliyetçi Hareket Partisi'ne yaramaz'' derdi.

Atılanın istifa etmesie gerek yok. Boşuna zahmet etmiş istifa dlekçesi yazacam diye. Veya showman lik yapıyor. Zaten partiyi ilk terkedişi değil. Geldiğinde alanın suçu. Babası Alparslan Türkeş ''Giden bir daha gelmesin. Kucaktan kucağa gezenler Milliyetçi Hareket Partisi'ne yaramaz'' derdi.

anladım canım bilmediğimden öyle tahmin ettim prosedürü

Eger akp ye geçerse tukurdugunu yalar;ne zaman kendisini dinlesem devletin bir işi vardı onun için geldim,bitince gideceğim diyor,daha dün akşam bile haberlerde aynısını dedi.
Eğer akp ye geçerse ki sanmıyorum tarih bunu unutmaz,güç ve paradan çok daha önemli şeyler var.

milliyetcilerden hoslanmiyorum, islamcilardan hoslanmiyorum, elitisitlerden hoslanmiyorum, katillerden hoslanmiyorum.
ben hangi partiye oy verebilirim gizlar ? :KK53:

milliyetcilerden hoslanmiyorum, islamcilardan hoslanmiyorum, elitisitlerden hoslanmiyorum, katillerden hoslanmiyorum.
ben hangi partiye oy verebilirim gizlar ? :KK53:

Senin durum vahim valla bilemedim bende.
Türkiyedeki sistem birinden hoşlanmak zorunda bırakıyor insanı.
keşke hiç seçim barajı filan olmasa her partiden birer ikişer milletvekili olsa mecliste.
İktidar muhalefete, muhalefet iktidara kin gütmese, düşmanlık beslemese bende böyle olsun istiyorum ama biliyorum çok ütopik :)

Eger akp ye geçerse tukurdugunu yalar;ne zaman kendisini dinlesem devletin bir işi vardı onun için geldim,bitince gideceğim diyor,daha dün akşam bile haberlerde aynısını dedi.
Eğer akp ye geçerse ki sanmıyorum tarih bunu unutmaz,güç ve paradan çok daha önemli şeyler var.

bence geçecek

Back
X