• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir durum

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler

Ben bir belirsizlik görmedim..
Sizi aramış sinir etmek için..
Bir ihtimal takip ediyorsunuz diye kızın resimlerini beğenmiş olabilir yada çivi çiviyi söker diyip kızla ilgileniyor da olabilir..
Salon takımına gelirsekte yaptıkları şey itici ama boşandınız bitti olarak görüyor kaynınız ve almışş..
Yanii pek bi kafa karıştıran durum görmedim ben bilidğiniz öküze bağlamışlar abi kardeş bukadar.

Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler

ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ama şu dediklerine bakılırsa eski eşinizin , boşanmakla çok isabetli bir iş yapmışsınız.

Telim den ulaştı adi silmemis çok pişman olucakmisim ben pişman olsam dedim neden senden bosaniyimki bidaha beni rahatsız etme dedim evet bi ara çıkarken kızdan bahsetmisti bende merak ediyordum ve baktım kendimi kötü hissettim çünkü kızdan iyi bahsetmedi..kaynimda çok ayıp etti ne Hayri olacaksa haram olsunn duygusuz insanlar

Egosu siskin neyin e güveniyor anlamadım işi yok düzgün isportaci kinadigimdan değil aslında ama keyfi çalışır sigortası yok birikimi yok kötü meziyetleride var napsin zavallı herkezi benim gibi iyi niyetli sanıyor çok severek evlendim belkide onu koz olarak kullaniyor

Egosu siskin neyin e güveniyor anlamadım işi yok düzgün isportaci kinadigimdan değil aslında ama keyfi çalışır sigortası yok birikimi yok kötü meziyetleride var napsin zavallı herkezi benim gibi iyi niyetli sanıyor çok severek evlendim belkide onu koz olarak kullaniyor

Bakin kinamiyorum falan diyorsunuz ama kiniyorsunuz. Insanlari işleri dolayisiyla kinamayin lutfen. Ne olursa olsun, bu hiç dogru değil. Allah korusun karsiniza daha kötüsü gelebilir. Bi de merak ettim. Issiz olduğu icin mi ayrilmistiniz?

ben mi hicbsy anlamadim, konu mu karisik? gunah cikardi demissin(pismanlik demektir bu bildigim) benim gibisini bulamazsin dedi demissin(bi onceki cumlenle celisiyo) kopek gibi oldu demissin(bu da kendinden oncekiyle celisiyo), eski kiz arkadas demissin.. ???

ne duymak istiyosun ki?
9ay olmus, keske hattini filan degistirseydin, face den de engelleseydin.. sana ulasabilmesi cok sacma (bitirdiyseniz)
bizim 10gun oldu, hattim degisti, sosyal hesaplarin tumunde onu ve ailesini engelledim ve kimsesiyle (arkadas dahil) gorusmuyorum ki havadis vermesinler ona dair.. sizin yaptiginiz kendi vaktinizden calmak

Telim den ulaştı adi silmemis çok pişman olucakmisim ben pişman olsam dedim neden senden bosaniyimki bidaha beni rahatsız etme dedim evet bi ara çıkarken kızdan bahsetmisti bende merak ediyordum ve baktım kendimi kötü hissettim çünkü kızdan iyi bahsetmedi..kaynimda çok ayıp etti ne Hayri olacaksa haram olsunn duygusuz insanlar
Kardes ne yasandiysa yasandi iyi kotu bitti gitti bosanmissin artik birbirinizle isiniz yok ararsa acma engelle her yerden hayatina bak

eşimin sorumsuzca davranışları onlarıda üzdü babam konuştu benle yapamadını boşanmak istediğini söyledi babam zaman verdi ayrı kaldık eşim daha sonra beni alıp tatile götürdü arabada tatil yaptık yat turuna gittik orda eşim umursamaz davrandı teknede beni tek bırakmalar bende kızdım eşimin tepkisi sert oldu 3 tokat attı sonra midyeciye gittik ben alttan aldıkça eşim dahada sinirlendi pansiyonda kalalım dedim yok anana götürcem seni dedi ben yalvardım ama nafile arabaya bindik eşim sen beni yatta nasıl azarlarsın diye arabada kendini kaybetti bana ne öyle yattaki gençleri görünce şımardın onlaramı hava yaptın dedi bende çıldırdım nedemek istiyosun dememe kalmadı öldüresiye dövdü ben imdat kurtarın diye bağırdım arabadan kaçtım eşim zorla bindirdi ist doğru yola çıktık tabi hakaretler umursamaz davranışlar tuvalete götürmemeler neler çektim babamın evine gittik ben kızınızla yapamıyorum boşanmak istiyorum dedi
kızlar eşimin madde kullanmasından dolayı hareketlerinde tutarsızlık vardı ee tabiki bide dayak eve geç geldiğindealkollu kafasıda yerinde olmazdı uyuşarak gelirdi kızlar o maddeler insanların ruh halini çok değiştiriyor eşim acaba yaptıklarının ve kaybettiklerinin farkındamı 2 hafta oldu aramadı kavgalarımızdan sonra hep ben arardım çok sevdiğim için ama artık arayamam kadınlık gururum var

eski konularınız.
bu adamla iletişimi kesin artık. cebi değiştirin.

9 ay olmuş ama yazdıklarınıza bakılırsa 1 hafta bile olmamış gibi...
Herkes söylemiş ama ben de söyleyeyim belki bir yararı olur. Artık vazgeçin, geçmişi arkanıza atın ve yolunuza bakın. Hattınızı değiştirin, sosyal medyada düzenleme yapın. Bunlar için geç kalmışsınız...

İmkan varsa psikolojik destek alın... Arkadaşın yorumundan eşinizin alkol kullanıp eve geldiğini gördüm, Robin Norwood isimli yazarın tam da bu konuda "Kadın Çok Severse" diye bir kitabı var. Muhakkak alın okuyun. Ben de okumuştum, özellikle çeşitli bağımlılıkları olan erkeklerin eşlerinin ruhsal sorunlarına değiniyor.
Aslında bu kitabı BDV bölümündeki çoğu kadının okumasını isterdim ve faydası olacağına inanırım. Bendeki kitabı arkadaşıma vermiştim okusun diye o da ne yaptı bilmiyorum, yoksa gönderirdim size. Gerçekten de burada kadınların gereksiz yere çok sevmesinin sonuçlarını görmüyor muyuz?

aylar geçmiş üstünden keşke kesseydin iletişmi şimdiye kadar ulaşamasaydı sana..

Zorla başınıza bela mı almak istiyorsunuz.
Diğer arkadaşların dediği gibi tamamen çıkarın hayatınızdan.

Her şeyi bir kenara bıraktım da çalışmayan erkekten ne eş,ne dost,ne koca,ne baba,ne köy, ne de kasaba olur. Gerisi ayrıntı derim ben.

Back
X