• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bir durum

Belliki sizde haber almak istiyosunuz. Ulaşılmaz olursanız bir problem kalmaz.

bu adam ne yapmak istiyor diye neden beyninizi meçgul edip onun söylediklerine kafa yoruyorsunuz ki?:KK64:onun yaptığı suçluluk psikoloji olabilir herşey olabilir sizi ilgilendirmemli artık...faceden kontroller falan 9 ay sonra bunları düşünüyor kafayı yoruyorsanız.siz bosanmış olsanız da galiba beynen boşanmamışınız ki halen onla ilgili şeyleri dert ediyorsunuz...eşyalarınıza gelince bırakın kim ne yaparsa yapsın o eşyalar size bile kötü hataıraları hatırlıtıyorken başkası ister kullansın ister atsın ahınız varsa allah bilsin...

bişi yapmak istemiyor. bir amacı olduğunu sanmıyorum.
cevap bile vermeyin mesaj atar ya da ararsa açmayın.
silin facebook.tan falan.
bakmayın. kayınım, görümcem.. çıkarın artık hayatınızdan..
koltukları tepe tepe kullansınlar. size göre değeri olabilir ama kaynınıza göre az kullanılmış koltuk belli ki..

hayatınızdan çıkıp gitmiş, aklınızdan da silin, ne hail varsa görsün..
:KK14:

Eski eşiniz bocalama döneminde... kafası kesilmiş tavuk gibi şuanda..
Siz bakın hayatınıza

Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler

boşluktan nereye salça olacağını bilememiş..
eski kız arkadaşı yüz verse sizi hatırlamaz..çok terslemeyin..hırs yapmasın..uzak dursun sizden.
muhatap almayın derim.

Kizlar Merhaba yaani pess daha geçen gün bosandigim herif resmen günah çıkardı ayrilali 9 ay oldu aradı sen benim gibisini bulamazsın çok pişman olucaksin falan filan adamda ki özgüven tavan yapmış bu arada yine çalışmıyor bi baltaya sap olamamış tuhafima giden şu herif koşuyor köpek gibi fakat eski biz evlenmeden önceki kız arkadaşının resimlerini beğenmiş öylesine meraktan baktım hislerimle şok oldum sizce bu adam ne yapmak istiyor bende ağzının payını verdim..kızlar bide benim salon takımını kaynım istemiş yeni evine merak ettim görunce şok oldum hangi yurekle kullanacaklar ahtim var! !herif ten iyice sogudum ne yapmak istiyor sizce kızlar lütfen ama lütfen dalga geçmeyin inanin çok moralim bozuk teşekkür ler

ya boşver
boşadın gitti
ne yoruyorsun kafanı
ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor diye
dengeli biri olsa
ne yaptığının bilincinde olsa
zaten o tekmeyi vurmazdın

boşverrrr
bak hayatına

Verin koltuk takımınızı. Başınızın gözünüzün sadakası olsun. Sosyal hesaplarınız varsa eski eşinizi hepsinden engelleyin. Telefon numarasını da engelleyin. Kulaklarınızı da tıkayın. İstediğini desin. Duymazlıktan gelin.

Back
X