Tuhaf bir hayal kırıklığı yaşıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsa sen onlalrın gözünde elin kızı oluyorsun her zaman olduğu gibi hiç bir zaman kaynana gelinini kendi kızı gibi sevmez

Kesinlikle çok büyük saygısızlık, size sorsalar esirgeyecek değildiniz. Ama bu konuda babası kadar eşin da hatalı. Sen kendini sayılıyor, insan yerine konulmuyor, ailenin bir bireyi değilmişsin gibi hissediyorsun. Eşin babasın senn de ailenin bir bireyi olduğunu anlatmalı idi, sen sayılmıyorsan sebebi eşin.

Bende 3aylık hamileyken evimi taşıdım...500 km uzaktan
eğer eşimin ailesinin bulunduğu yere gitsem onlara emanet edecektim

Kendi ailemin yaşaığı yere taşındım..
Evi kamyon/şirketle eşim getirdi..ben bebeğim ve altınlarla otobüsle geldim :CüvCüv:

Eşim set kutusuna koyduğumuz altınları iyise streçle sardı....bana verdi..bende annemin evine bıraktım....1-2 ay kaldı orda... almayı unutmuşuz
Geçen hafta onlar taşındı..gece telaşla geldiler...sizin altınlar kayıp :roflol:
Bende aldım dedimde rahatladılar
İyi hatırlattınız ben daha paketi açıp bakmadım...eksik varmıdırki delikafadulden

Emanet emanettir....nolursa olsun eksiksiz alınmalı..

İster gelinim desin .....ister kızım gibisin :oklava: ...
Efendimizin önemsediği 2-3 kuraldan biridir

resmen sizin olan birseyi sizden izinsiz bir sekilde satmislar
cok ayip etmisler bence esinizde destek ciktigina göre
belki kayinpederiniz esinize sormustur olabilirmi bu

Niye kayınvalidenize emanet ettiniz ki ?
Taşınma da olsa,önemli,zarar gelmeyecek eşyalarınızın yanına koyardınız veya çantanıza.
Büyükte olsa,sonuçta tek parça birşey çantanızda durabilirdi.
Size karşı yapılan çok büyük saygısızlık tabiki ben olsam anlayışla falan karşılayamazdım gerekeni de söylerdim.
Keşke vermeseydiniz ama olmuş bir kere...
Eşinizin suçu olmasada,ailesiyle konuşmasını söyleyin bence,ne olacak unutulup gidecek mi yani siz böyle sesinizi çıkarmadığınız sürece ?

Bütün altınlarım kayınvalidemde durur. Evlendiğimizden beri hiç eve getirmedim. Altın kullanmayı zaten sevmiyorum. Ara sıra memlekete gidince kayınvalidemin gönlü olsun diye düğünde dernekte bir iki tanesini takarım.
Yani sorun altınları kayınvalideye emanet etmekte değil, altınları emanet ettiğiniz kişinin ne kadar güvenilir olduğunda. Burada gerçekten büyük bir saygısızlık ve haksızlık yapılmış.

benimde esim altinlarimi özelce sarip evimize getirmisti bende arkadan gelmistim vize isleri falan oldugu icin kaynanama veremem zaten dugundeki ceyrekleriminde ustune yatti degerlerininkini vermis hanifendi onlarin borcu varmismis benim yok sanki altinmi veririm ayyyy Allah korusun

bende dügünden balayına giderken altınları k.valideme bırakmıştım.onlarda bana sormadan içinden 20-30 tane altını alıp düğün salonunun parasını ödemişler... tabi benim biseyden haberim yok söylemeye ne gerek varki biz insanmıyız dimi.. düğünden hemen çıktıgımız için saymamıştım tam sayı bilmiyorum ama benim kına gecem ayrı bi ilde oldugu için orda takılan altın sayısından bile daha az kalmıştı siz düşünün işte.............................

ne ayıp bişey bu durumda düğünde göstermelik bi takı takmış olmaktan ne farkları kalıyoki..sana almışlar senin olmuş o bilezik...

hakkını yemişler kul hakkıdır bu bence

eşinin haberi olduguna göre ondan izin alınmış yada söylenmiş ama sanırım geri gelmicek o bilezik kaynana yerine bankaya teslim etseniz daha iyi olurdu

arkadaslar ben evlilikte sinir olmak yerine sinir edni sinir oldugu yerden vurmayi ögrenndim

Back
X