• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf hissediyorum kendimi..

beautiful11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
65
0
16
Denizli
merhabalar yeni nişanlıyım ben 1 aylık kaynanamı yeni tanımış sayılırım pek tanımıyorum geçenlerde evlerine ilk defa gittim bana bi tuhaf davrandı sanki evlerinde hiç oturmadım hep hizmet ettim bana kızım sen otur hiç demedi sanki kaynanalık yaptı gibi geldi tavırları sonuçta ilk defa misafirliğe gitmişiz evlerinee..ilk gittğiniz de siz nasıl davrandınız ? yani biraz otursam ayıp mı olur du laf mı ederdi ben öyle düşündüm ve rahatsız oldum açıkcası.şimdiden otorite kurmya çalıştı sanki .nasıl davranmalıyımm bundan sonra ve kim hklı sizce?

bunlar alışma süğreci sonucta yenı bıraıleye gırıyorsunuz zamanla bırbırınıze alısacaksınız hemen ılk sanıyeden elestırıp bu kadar hoş olmayın önyargılı olmayın kaynana die ...siz bikaç adım atın baktınız tters gıden bıseyler var ondan sonra dert yanın..bence ben gelinim karsımdaki kaynana psıkolojıı sarmıs bosyere simdidenn...sonucta onlarda sizin ailenız olacak artık bu kadar negatıf olmayın..

bu arada gittğimizde sürekli beni inceledi kaç kez bakışlarını yakaladım birinin çayı bitse acaba o mu doldurcak diye bekledi bana baktı ve çayı doldur gibi şeyler söyledi oysa kendi kızı da var her şeyi ben yapmak zorundamıyım

Ben nişanlıyken kayınvalidemin evine gidip asla hizmet etmedim, doğru da bulmuyorum.
Eve oturmaya gidilir, sen daha nişanlısın hizmet etmen şart değil.

Biz başka şehirden evlerine gittik. Daha içeri girdim bismillah demeden sofraya yardım et dediler bana :)
Bizim ailede yoldan gelen ayağa kaldırılmaz. Çok garip gelmişti.
Kimseye hizmet etmek zorunda değiliz. Bana yap dediklerinde artık çok yorgunum diyorum.
Sen sen ol sakın onlara yaranıcam diye uğraşma. Kendin gibi davran. Rahatsız olduğun bişey varsa net bir dille söyle. Sana istemediğin bişeyi yap dediklerinde gülerek cevap ver.
Ben çok uğraştım hep iyi şeyler yapıyım sevsinler beni diye. Sonra tepeme çıktılar. Anca mesafemi koyabildim. Şuan pek laf söyleyemiyolar..
Mesafe her zaman iyidir.

Son düzenleme:
heaa o bayagı kaynana moduna gırmıs bılee anlasılannn sizd e fazla kasmayın herseye kosmayın böle emrıvakı davranıyorsa sonucta köle degılsınız görmemezlıkten gelınnn ustelemeyın ve en onemlısı nısanlınıza sıkayet etmeyınnn onun görmesını saglayınnn...kafanıza takmayın rahat olun canınız ısterse yapın ıstemesse yapmayınnn üsteledikcee yda düşündükce sogursunuz gıtmek bıle ıstemessınız...

Back
X