tuhaflık bende mi

ruveyda12

iki kuzu anası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
2.665
1.295
198
Selam arkadaşlar direk konuya gireyim. Eşim olacak şahıs çocuğum olduktan sonra oturma odasında tv ile yatmaya başladı. (Bekarken hep tv açık uyurmus )neyse ne yaptıysam yatak odasına getiremedim. Hâliyle cinsel hayatımız da yok denecek kadar az. Bu benimle alakali bir durum değil istemeyen kendisi. Evlendiğimiz günden beridir öyle sonradan oluşan bir durum değil.
Ben beraber olmak isterim kendisi reddeder birlikte oldugunuz zaman da hep onun istemeleri. Ben ona hiç Hayır denedim.

Geçen pazar akşamı yanına gittim yorgunum uyuyacağım deyince yalnız bıraktım yatağıma geçtim. Gece komşuların gurultusunden uykusu kaçmış pc açmış falan buraya kadar sorun yok. Neye sabah kalktı işe gidecekti annesine indi bende çocuklar ile ilgilendim. Sonra banyo ya makinaya çamaşır atmak için kirli sepetini açtım pis bir koku malum şey kokusu. Eşofmanını sepetin içine atmış normalde bütün çamaşırlarını etraftan ben toplarım böyle huyu yok. Mast yapmış. Annesinde de banyo yapmış öğrendim Çok sinir oldum. Bu konuda kesinlikle haklıyım istediği hiç bir zaman reddetmedim. Niye böyle bir şeye ihtiyaç duysun çok soğuğum artık yoruldum peşinde kosmaktan.
Buranın tecrübeli hatunları bir akıl verin ne edeyim

direkt yüzüne karşı sormayı denediniz mi?

beni reddedip masturbasyon yapmaktan ne anlıyorsun diye?
Akşam direk söylemedim ama ima ettim ne sacmaliyorsun sen dedi. Üzerine gitsem bağırır çocukların yanında kavga etmek istemiyorum

Bence de direkt konuşun onunla. Çocuk olunca yatakları ayırmakta tabiki tuhaflık. Hatta bana göre evliliğin çatırdağının sesi..
Tuhaflık aileden miras babası annesi ile yatağını ayırmış bizimkide çocuk olunca fırsat bu fırsat dedi heralde

Akşam direk söylemedim ama ima ettim ne sacmaliyorsun sen dedi. Üzerine gitsem bağırır çocukların yanında kavga etmek istemiyorum

kavga etmeyin. ne yaptığını biliyorum, sebebini soruyorum deyin. inkar etmeye devam eder se sana inanmıyorum deyip kestirin atın. açıklama yapana kadar da konuşmayın. baya baya konuşmayın. yok sayın.

kavga etmeyin. ne yaptığını biliyorum, sebebini soruyorum deyin. inkar etmeye devam eder se sana inanmıyorum deyip kestirin atın. açıklama yapana kadar da konuşmayın. baya baya konuşmayın. yok sayın.
Onunla mücadele edecek daha doğrusu gereksiz yere enerjimi harcamak istemiyorum. Susmayi tercih edeceğim ben sormadan kendisi açıklama yapana kadar

Bilmiyorum ama evli birinin hele hele eşi tarafından reddedilmeyen birinin ve cinsel konuda isteksiz olan birinin böyle bir şey yapmasını anlayamıyorum

Yani ilişkiye girmeyip masturbasyon yapması sorunu olduğunu gösterir zaten. Biraz da hödüklük var anladığım. Eşofmana bulaştırıp annesinde yıkanması. Evde niye yıkanmadığını hiç anlamadım.

Onunla mücadele edecek daha doğrusu gereksiz yere enerjimi harcamak istemiyorum. Susmayi tercih edeceğim ben sormadan kendisi açıklama yapana kadar

kendisi niye açıklama yapsın ki? yeterli tepkiyi vermediğiniz için bu durumda olabilirsiniz. benim yapın dediğim şey zaten bi enerji gerektirmiyor. yine susacaksınız, sadece tepkili bi biçimde.

bu adam mast.. yapsa önlemini alır pijamasını kirletecek kadar aptal olamaz.gece uyurken rüya görmüştür.sevişmeye üşenecek kadar tembel bir adamsa normal ,bir yerden patlak vermesio_O

Back
X