Sizce bu kadar akıl sağlığı ile oynayıcı faktöre karşın durumdan çıkarımınız benim tahammülsüz ve memnuniyetsiz oluşum mu, gerçekten çok komiksiniz. Herhangi yeni bir memura hadi yeni memuru da geçtim emekliliğine ay kalmış "pişmiş" eski memura gidin bunu benim imzalamam lazım ama canım imzalamak istemiyor deyip kendinizi yırtın, ona abla-bacı-canım diye hitap edin, fiziksel saldırıda bulunmaya çalışın, yirmi dört saati son saatlerinde artık ayakta durmaktan ve koşturmaktan omurgası, kalça kemikleri ağrımaya başlamışken niye tuvalet temizlenmedi, niye çöp toplanmadı, doktor bugün niye gelmedi , oda neden bu kadar sıcak diye bağırmaya başlayın, küfür edin emir verin terbiyesizlik yapın bir deneyin hangisi ne kadar tahammül gösterecek ne kadar sizi memnuniyet ile karşılayacak. Zaten bunların binde birini biz dışında herhangi bir meslek grubuna yapmaya cesaret edemezsiniz, isterse ilk okul mezunu olsun. Ben sizi de hemşire diye hatırlıyorum, çalışma alanınızı ve muhteşem tahammül dozunuzu çok merak ettim.