• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim...

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Evet kızlar derdim abim ve ailemin bitmek bilmeyen kavgaları. Abim otuzuna yaklaşmış, çalışmayan, hizmet bekleyen, orneğin duş alsa kıyafetlerini odasında hazır isteyen, pis, özensiz ve en önemlisi şiddet eğilimli bir insan. Kız kardeşimi sevgilisi var diye dövdü biraz önce. İşe gir desen girmiyor istemiyormuş. Babamla geçinemiyor arkasından sovuyor ama ekmeğini bi guzel yiyor. Evden hiç çıkmıyor inanmıcaksınız ama gerçekten çıkmıyor hiç. Bakkala git desen gitmiyorum nolcakla başlayan kavgalar.. Ama lafa geldi mi babamın mal varlığında biz kızların hakkı yokmuş kendisine peşkeş çekermiş ettiği laf aynen bu. Çok yoruldum sabredecek gücüm kalmadı ya bu kasımda yada en geç haziranda atanmam lazım çözümüm evlilik olsun istemiyorum tükendim yıprandım panik atak falanda var heralde her an kavga olacakmış gibi diken üstündeyim nefes darlığı kalp çarpıntısı.. Küçüklüğümden beri günyuzu gormedim keşke ailemi seçebilseydim :( Bana bir çare var mıdır bu hayatta:(

Evet kızlar derdim abim ve ailemin bitmek bilmeyen kavgaları. Abim otuzuna yaklaşmış, çalışmayan, hizmet bekleyen, orneğin duş alsa kıyafetlerini odasında hazır isteyen, pis, özensiz ve en önemlisi şiddet eğilimli bir insan. Kız kardeşimi sevgilisi var diye dövdü biraz önce. İşe gir desen girmiyor istemiyormuş. Babamla geçinemiyor arkasından sovuyor ama ekmeğini bi guzel yiyor. Evden hiç çıkmıyor inanmıcaksınız ama gerçekten çıkmıyor hiç. Bakkala git desen gitmiyorum nolcakla başlayan kavgalar.. Ama lafa geldi mi babamın mal varlığında biz kızların hakkı yokmuş kendisine peşkeş çekermiş ettiği laf aynen bu. Çok yoruldum sabredecek gücüm kalmadı ya bu kasımda yada en geç haziranda atanmam lazım çözümüm evlilik olsun istemiyorum tükendim yıprandım panik atak falanda var heralde her an kavga olacakmış gibi diken üstündeyim nefes darlığı kalp çarpıntısı.. Küçüklüğümden beri günyuzu gormedim keşke ailemi seçebilseydim :( Bana bir çare var mıdır bu hayatta:(

bizdede onun kucuk versiyonu var zamaninda erkek diye simartilinca boyle oluyor gerci birazda karakter meselesi bnde henuz bir cozum bulamadim Rabbim yardimcimiz olsun...

Baban falan ne yapıyor?
Git oğlum çalış demiyor mu?
Benim erkek kardeşime benziyor 20 yaşına geldi kardeşim, 10 sene sonra aynı abin gibi olur. Lütfen kimseyle evlenip o kızın da hayatını yakma dedim. Böyle insanlar gerçekten evlenmemeli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailemi seçebilseydim demişsin annenin babanın günahı ne burda keşke abini seçme şansın olsaymış aile için huzursuzluk çok kötü birşey ama hemen her ailede bu ve bunun gibi bir erkek modeli var ben abimi hiç anlatmaya başlamıyım şuan nerde olduğunu söylesem yeter heralde maltepe cezaevi :14:

Son düzenleme:
valla ne denir ne yapılır bilemedim..
ama değişmez belli..
yaş olmuş 30 hala böyle ergen gibi davranmalar fln..
yazık ediyo kendine...

Büyük ihtimalle ailen abini çok şımartmış. Sen bi şekilde o evden çıkarsında, Allah anne babana sabır versin. .

Büyük ihtimalle ailen abini çok şımartmış. Sen bi şekilde o evden çıkarsında, Allah anne babana sabır versin. .

evde çok kavgalar çıktı babamla arasında çalışması için ama nafile hiç bir sonuç yok hatta babamında üstüne yürüyor dövmeye kalkıyor elinden zor aldık cam çerçeve indi yere. o kadar zor ki hayatım bir arada otursak kavga çıkar mı diye tedirgin olur oldum :( bu evde gitme şansım ya atama yada evlilik ancak. aynı ilde ayrı ev yasakmış

Son düzenleme:
Baban falan ne yapıyor?
Git oğlum çalış demiyor mu?
Benim erkek kardeşime benziyor 20 yaşına geldi kardeşim, 10 sene sonra aynı abin gibi olur. Lütfen kimseyle evlenip o kızın da hayatını yakma derim. Böyle insanlar gerçekten evlenmemeli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama bu şekildede hayat gayesi yok adamda. eşim mi var çocuğum mu ne için çabalıcam diyor ekmek elden su gölden işime geliyor demiyoda

Son düzenleme:
bizdede onun kucuk versiyonu var zamaninda erkek diye simartilinca boyle oluyor gerci birazda karakter meselesi bnde henuz bir cozum bulamadim Rabbim yardimcimiz olsun...

aynen karakter meselesi bir adamın içinden gun boyu yatıp uyumak geliyorsa istediğin eğitimi ver istersen döv tembel tembeldir

Karakter meselesi olduğunu düşünmüyorum ben.
Yetiştirilmeyle alakalı.
"Erkek" diye hayatı boyunca pofpoflanmış, saygı öğretilmemiş,belki parayla sevgisi karşılanmaya çalışılmış, ayakları üzerinde durmayı hiç öğrenememiş bireyler bunlar.
Malesef ki anne babanın hatası yüzde doksan.

Karısı olcak kişiye Allah yardım etsin

Bence böyle adamlar hiç evlenmesin canım. Evlenince sanki ailesini üzmekten vazmı geçecek? Birde üstüne karısına zulüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim babam olsa evden atardi. Babam 30unde evlenmis. O zamana kadar hep kira odemis babasina yoksa git diyomus. Babam da ayni kafada o yuzden. Ve cok zengin oldugu halde universite hayatim boyunca hep calismak zorundaydim ben. Karakter degil bu yetistirme sekli. Bi insan pis daginik olabilir belki.cok caliskan da olmayabilir. Ama 30unda bi erkegin eli ekmek tutmuyosa sorun anne babadadir. Insallah atanirsin kurtulursun canim.

Benide aynı aile büyüttü kızlar kardeşimi de. ama abimle ablam sanki ayrı fabrikadan alınmıs gibi hayatta amaçları yok bişey yok ben bir hedefim olmadan nasıl yaşarım bilmiyorum boşlukta yaşanır mı. ye iç yat kilo sınırlarını zorla. ablam da olmuş 116 kilo. Bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar artık tek istediğim en az 10 il uzaklaşmak :(

Son düzenleme:
Back
X