Tükendim..

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
Daha onceleride belirtmistim vajinsms rhtsizligi yasiyorum bir kizim var nasil oldu bilmiyorum. Esimle eskiden daha cok uğraşırken simdi ertelemeye döndü bu iş.. Daha cok tartışır hale geldik. O bu konuyu benim kadar takmıyor ama benim her an beynim dolu.. Baska sebeblerle tartışma çıkarıyorum resmen doktora dahi gitmedim daha cunku buzamana kdr cozerim dedim hicbisey olmadı! Ikinci cock baskıları da başladı. Ne haldeyim bilmiyorum..

Canım tartışmaya harcadığınız zamanı keşke sorunun için bir doktora göruñseydin ,evliliginizi tehlikeye sokup ,başka sorunlar yaratıyorsunuz

Eşindeki anlayış gözlerimi doldurdu resmen!(2.çocuk baskısı falan)
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama insan bi şeyleri çözmeyi çalışır destek alarak ama sen kafaya takmaktan başka bişey yapmıyorsun,böyle böyle ne kadar daha devam edebilirsiniz ki?!Bence ömrü kısa olur bu evliliğin çözüm bulup uygulamaya sokmazsanız...

Rahatsızlığın tam olarak nedir?? Ve rahatsızlığını bilip doktora gitmemek nasıl bir cesarettir??
Bence ikinci soru senin problemin olmalı

Ciddi bir durum ve illaki aşılması gereken bir sorun. Nereye kadar erteleyebilirsinki. daha da çok yıpranıp eşinide yıpratmadan git görün doktora. Göreceksin o iş halledilince bir çok pürüz giderilebilecek hayatında. Gerginlikleriniz azalacak. Önemli bir ihtiyaç sonuçta,giderilmediği için geriliyorsunuz.

Cocugun var bu nasil vajinismus doktora bile gitmemissin teshis koyuyorsun
Psikolojik sorunlarin vardir git bi psikologa korkularini anlatirsin rahatlatir seni bak esin bile dert etmemis belkide buyutuyorsun

Daha onceleride belirtmistim vajinsms rhtsizligi yasiyorum bir kizim var nasil oldu bilmiyorum. Esimle eskiden daha cok uğraşırken simdi ertelemeye döndü bu iş.. Daha cok tartışır hale geldik. O bu konuyu benim kadar takmıyor ama benim her an beynim dolu.. Baska sebeblerle tartışma çıkarıyorum resmen doktora dahi gitmedim daha cunku buzamana kdr cozerim dedim hicbisey olmadı! Ikinci cock baskıları da başladı. Ne haldeyim bilmiyorum..
Önemli olan ikinci çocuğun olup olmaması veya başkalarının bu konuda dayatma yapıp yapmaması değil; önemli olan sizin mutlu olmanız; cinselliğinizi doyasıya yaşamanız. Lütfen bir an önce doktora gidin. İnsan zamanla alışıyor inanın; hatta tedavi gördüğü için umutlu oluyor daha pozitif oluyor. Ben de çocuk için tedavi oluyordum; her doktora gittiğimde en azından birşeyler için gayret ediyorum diyerek mutlu oluyordum. Üstelik doktorum erkekti. Ben annesinin yanında bile soyunmayan biriydim. Lütfen hayatı kendinize zehir etmeyin; yardım almanız şart. Vajinismusu yenerek cinsel hayatında mutlu olan bir yığın insan var.

Back
X