Tukeniyor insan

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Bikacgun sonra ben de bosanma dilekcesini verecegim ama Canim cok aciyor gereksiz konular yuzinden tartismaktan yorulmstm her seferinde en ufak bi tartismada seni babanin evine goturcem diyordu kapidaki kopekmym annem babam arar nasilsn diye beni sikayete baslar. Yok saygisZ saygusizligimda sozunu kesiyorum ondanmis ..surekliw. ayni seyleri soyluyor papagan gibi .. calisan bi bayanim kamuda insanlarin bana sayginlik duymasi sevmesi bile asagilik kompleksi olusturuyor ailesinin yanina gidince tum sinirini aliyor milletin yaninda asagiliyor ..bi tartisma olur herkes duyar anasi babasi abisi ..herkes yorum yapar herkes karisir..bi kendi kararini kendi veremedi ailesi ne dedi onu yapti 2yil gorevnden dolayi ayriydk simdi benim tayin. Isim oldu toplasanz 2ay beraber yasamadik evli olali *2yillk evliym ama o iki ayda hep kavga tartisma rencide etme Basta Boyle degildi degistikce degisti bayrm bitince dilekcemi veriyorum akil hocalarida kina yaksin ..bi insan anasinin babaisnjn sozuyle harkt edersw hayir gelmezmis ..bundan sonraki hayatim korkutuyo mutlu olmak istiyorum ama kimseye Nasil givencem bilmiyorum tekrar evlemip mutlu olanlari bu yizden duymak istiyorum ...allahim sabir Versn bilmiom insanlarin aciyarak bakisini gormek istemiyorum allahim yardim ET

İliskinizin baslamasi kadar dogal bitmesi de. Acinacak durumda degilsiniz.

Evlilik, asik oldugunuz zaman, saygi duydugunuz zaman yapilir. Daha bosanmadan evlenmeyi neden dusunuyorsunuz? Eyvah dul kaliyorum, yalnizim, etraf ne der diye uzulmeyin. Esinizi bir daha gormeyeceksiniz. Onu dusunun.

İliskinizin baslamasi kadar dogal bitmesi de. Acinacak durumda degilsiniz.

Evlilik, asik oldugunuz zaman, saygi duydugunuz zaman yapilir. Daha bosanmadan evlenmeyi neden dusunuyorsunuz? Eyvah dul kaliyorum, yalnizim, etraf ne der diye uzulmeyin. Esinizi bir daha gormeyeceksiniz. Onu dusunun.
Amacm aman Hemen evleneym degil zaten saglikli olmaz sadece sacma sapab seylerle bu evlilign bitmesi egolar beni tuketti biktim herseyden

Çocuğunuz olmadığı için gönül rahatlığıyla ikinci evliliği yapabilirsiniz, yeter ki sizi sevip size saygı duyan biri olsun.

Şu babanın evine göndereceğim muhabbeti beni tiksindiriyor gerçekten. Kadına eşya muamelesi yapılıyor. Sen onu babasının evine gönder de görsün gününü :)

Benim annem ve babam yaklaşık 18 yıldır ayrı. İki kız kardeş çok mutlu ve güzel bir şekilde büyüdük. Annemiz de evlenmeyip bizi büyüttü.

Sizin hazır çocuk da yokken, eğer mutsuzsanız ve sorunlar düzelmeyecekse, boşanın.

Burada boşanın dediğim çok nadirdir ve dediğimde de vicdan azabı çekiyorum karşı tarafı gaza mı getirdim acaba diye. Ama kendimi sizin yerinize koyunca, çok mutsuz hissettim.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çocuğunuz olmadığı için gönül rahatlığıyla ikinci evliliği yapabilirsiniz, yeter ki sizi sevip size saygı duyan biri olsun.

Şu babanın evine göndereceğim muhabbeti beni tiksindiriyor gerçekten. Kadına eşya muamelesi yapılıyor. Sen onu babasının evine gönder de görsün gününü :)

Benim annem ve babam yaklaşık 18 yıldır ayrı. İki kız kardeş çok mutlu ve güzel bir şekilde büyüdük. Annemiz de evlenmeyip bizi büyüttü.

Sizin hazır çocuk da yokken, eğer mutsuzsanız ve sorunlar düzelmeyecekse, boşanın.

Burada boşanın dediğim çok nadirdir ve dediğimde de vicdan azabı çekiyorum karşı tarafı gaza mı getirdim acaba diye. Ama kendimi sizin yerinize koyunca, çok mutsuz hissettim.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten kesin bosanilacak surekli tartisma yok anneme neden gec gittin yok aradinmi kavga yok benle ilgilenmedn kavga ailesinin yaninda şu isi de becerebildnmi dalga gecerek konusma kendisini bisi sanmalar ...ben olay buyumesin diye hep Tmm ozur dilerim dikkatli olurim dedikce daha da artirdi is yerindede skntli onlarlada tartsma kavga .. bilmiyorum bu kadar surede Nasil toparlanirin naparm

Benim çevremde boşanıp da ikinci evliliğini yapan çok insan var ve çok çok mutlular. Boşandıkları ilk zamanları biliyorum hepsi de gerçekten zorluk çektiler, bir daha mutlu olamam dediler ama şimdi neredeyse hepsi ikinci evliliğini yaptı neden üzülmüşüm ki zamanında diye gülüp geçiyorlar artık. doğru insanı ilk seferde bulmuyor herkes yaşanması gereken süreçler var demek ki ilerde daha doğru adımlar atabilmek için. Evlilik işi çok önemli bir insanla evlenmeden, aynı evde yaşamadan nasıl biri olduğu çok net anlaşılmıyor anlaşmazlık olunca bir ömür dert çekmek yerine iki tarafın da hayatını yeniden kurması daha iyi. Allah bundan sonra karşınıza iyi insanlar çıkartsın.

Benim çevremde boşanıp da ikinci evliliğini yapan çok insan var ve çok çok mutlular. Boşandıkları ilk zamanları biliyorum hepsi de gerçekten zorluk çektiler, bir daha mutlu olamam dediler ama şimdi neredeyse hepsi ikinci evliliğini yaptı neden üzülmüşüm ki zamanında diye gülüp geçiyorlar artık. doğru insanı ilk seferde bulmuyor herkes yaşanması gereken süreçler var demek ki ilerde daha doğru adımlar atabilmek için. Evlilik işi çok önemli bir insanla evlenmeden, aynı evde yaşamadan nasıl biri olduğu çok net anlaşılmıyor anlaşmazlık olunca bir ömür dert çekmek yerine iki tarafın da hayatını yeniden kurması daha iyi. Allah bundan sonra karşınıza iyi insanlar çıkartsın.
Cok sagolun

Mutlu olmak icin birine ihtiyacıniz yok öncelikle. Henuz boşanmadan birine güvenmekten bahsediyorsunuz. Durun yahu bu ne acele. Hayatınıza guzel yön verin olursa olur evlilikte güvenmekte sonrasinda

Back
X