Bikacgun sonra ben de bosanma dilekcesini verecegim ama Canim cok aciyor gereksiz konular yuzinden tartismaktan yorulmstm her seferinde en ufak bi tartismada seni babanin evine goturcem diyordu kapidaki kopekmym annem babam arar nasilsn diye beni sikayete baslar. Yok saygisZ saygusizligimda sozunu kesiyorum ondanmis ..surekliw. ayni seyleri soyluyor papagan gibi .. calisan bi bayanim kamuda insanlarin bana sayginlik duymasi sevmesi bile asagilik kompleksi olusturuyor ailesinin yanina gidince tum sinirini aliyor milletin yaninda asagiliyor ..bi tartisma olur herkes duyar anasi babasi abisi ..herkes yorum yapar herkes karisir..bi kendi kararini kendi veremedi ailesi ne dedi onu yapti 2yil gorevnden dolayi ayriydk simdi benim tayin. Isim oldu toplasanz 2ay beraber yasamadik evli olali *2yillk evliym ama o iki ayda hep kavga tartisma rencide etme Basta Boyle degildi degistikce degisti bayrm bitince dilekcemi veriyorum akil hocalarida kina yaksin ..bi insan anasinin babaisnjn sozuyle harkt edersw hayir gelmezmis ..bundan sonraki hayatim korkutuyo mutlu olmak istiyorum ama kimseye Nasil givencem bilmiyorum tekrar evlemip mutlu olanlari bu yizden duymak istiyorum ...allahim sabir Versn bilmiom insanlarin aciyarak bakisini gormek istemiyorum allahim yardim ET