- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.555
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Üç aydan fazla. En fazla uyuması gereken dönem ama doğduğundan beri gündüz uyumuyor. Eğitim de en erken dört aylıkken veriliyor.Ne kadarlık bebeğiniz?
Bu ne acele?Üç aydan fazla. En fazla uyuması gereken dönem ama doğduğundan beri gündüz uyumuyor. Eğitim de en erken dört aylıkken veriliyor.
Sizde ne zaman geçmişti?Size söyleyecek tek sözüm var düzelecek:) sabırlı olun yeter ki :)
Uyku düzeni, daha doğrusu düzensizliği sizinkiyle aynıymış. Şu saat oldu, hala uyutmaya çalışıyoruz. Akşam dokuzda gece uykusuna geçen, gün içinde dört beş kere uyuyan yenidoğanlar duyunca insan ister istemez üzülüyor. Oda ayırma da mutlaka zor bir süreçtir. 6. ay fikri daha mantıklı öyleyse. Teşekkürler.Bu ne acele?
Durun bir bakalım, 4. Ayda yepyeni bir gelişim dönemi başlayacak.
Büyüme atağı gelecek, motor becerileri gelişecek.
4 aylık uyku düzeni kurup da 2 yaşında hala aynı şekilde uyuyan bir bebek düşünemiyorum, olamaz da zaten.
Dişi var, hastalığı var, becerileri var, atağı var, ek gıdası, meme savaşı bir sürü şey var.
Var oğlu var yani.
Biraz sabır lütfen.
Ha yazması kolay demeyin, benim ilk çocuğum 1 günde 18 saat!!! uyanık kaldığı için, doktora dahi götürdüm.
Doğduğu günde zaten 2 3 saat uyanık kalıp, 20 şer dakika uyurdu.
Hele 3 aydaki uyku periyodu 7 10 dk uyuyup, 4 saat uyanık kalmaktı.
Zor, biliyorum ama sabır.
6. Ay odasını ayırmayla beraber verin eğitim.
Artık her ay 1 kilo alması beklenmez.oglum ilk 9 ay gündüz uykusu nedir bilmedi.bebeginizde bir anormallik yok.iciniz rahat olsun.yorucu bir süreç ama geçiyor uyku eğitiminin verimli olacağı dönemde degilsiniz bence 4.ay bile erken.dis asi aataklar hastaliklari saymıyorum hepsi egitikq surecini baltalar.ilk 4 ay ağlamadan uyanık kalıyorsa öp başına koy demisti oğlumun doktoru.nitekim uyumayan ama zırt pirt ağlamayan huzurlu bebektiSizde ne zaman geçmişti?Büyüme hormonlarının salınımı uyku sırasında aktifleştiği için bu dönemde bebeklerde uyku, beslenmeden daha önemli diye okumuştum. Bebeğim bu ay diğer aylarına göre çok az kilo aldı. Sebebini ister istemez buna yoruyorum. Tükenmek bir yana dursun, bu durum aynı zamanda beni üzüyor da...
Uyumayan, sürekli ağlayan hatta bundan dolayı göbek fıtığı olan, asla kucaktan inmeyen ve emmeyen bir bebek annesi olarak, doktorunuza kocaman alkışArtık her ay 1 kilo alması beklenmez.oglum ilk 9 ay gündüz uykusu nedir bilmedi.bebeginizde bir anormallik yok.iciniz rahat olsun.yorucu bir süreç ama geçiyor uyku eğitiminin verimli olacağı dönemde degilsiniz bence 4.ay bile erken.dis asi aataklar hastaliklari saymıyorum hepsi egitikq surecini baltalar.ilk 4 ay ağlamadan uyanık kalıyorsa öp başına koy demisti oğlumun doktoru.nitekim uyumayan ama zırt pirt ağlamayan huzurlu bebekti
Bizimki gaz+uykusuzluktan olsa gerek genelde huysuz. Kucağa alınıp gezdirilince sakinleşiyor. Oyun halısı siparişi verdim, umarım gündüz onunla oyalanabilir. Öyle örnekler görüyorum ki çevremde, artık son çare bu seçeneği düşündüm. Diş, aşı, atak dönemlerini dikkate alacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler.Artık her ay 1 kilo alması beklenmez.oglum ilk 9 ay gündüz uykusu nedir bilmedi.bebeginizde bir anormallik yok.iciniz rahat olsun.yorucu bir süreç ama geçiyor uyku eğitiminin verimli olacağı dönemde degilsiniz bence 4.ay bile erken.dis asi aataklar hastaliklari saymıyorum hepsi egitikq surecini baltalar.ilk 4 ay ağlamadan uyanık kalıyorsa öp başına koy demisti oğlumun doktoru.nitekim uyumayan ama zırt pirt ağlamayan huzurlu bebekti
O örnekleri hayatınız boyunca göreceksiniz maalesef ki.Bizimki gaz+uykusuzluktan olsa gerek genelde huysuz. Kucağa alınıp gezdirilince sakinleşiyor. Oyun halısı siparişi verdim, umarım gündüz onunla oyalanabilir. Öyle örnekler görüyorum ki çevremde, artık son çare bu seçeneği düşündüm. Diş, aşı, atak dönemlerini dikkate alacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler.
İşte bugünkü iç sesim ahsjahdjhs.bunlar bebekse bendekiler ne acaba
Bebeğim prematüre doğdu ilk altı ay kolik bir bebekti. Sonrasında diş sancıları falan derken 1 buçuk yaşından sonra düzene girdi o da tam olarak değil. 3 yaşında şimdi gece kendi odasında yatıyor tek sıkıntımız ara sıra gece terörü yaşıyıp uyanıyor. Yanına gidip ışığı açıp aslında neden korktuğunu gösterip yatırıyorum. Sıze tavsiyem bol bol kucağınıza alın. Çok rahatlatıyor bu onları :)Sizde ne zaman geçmişti?Büyüme hormonlarının salınımı uyku sırasında aktifleştiği için bu dönemde bebeklerde uyku, beslenmeden daha önemli diye okumuştum. Bebeğim bu ay diğer aylarına göre çok az kilo aldı. Sebebini ister istemez buna yoruyorum. Tükenmek bir yana dursun, bu durum aynı zamanda beni üzüyor da...
Zaten kucağa alışır diyenleri hiç önemsemedim, bu dönemde en çok ihtiyacı olan şey o. Sizinki zor bir bebekmiş. Umarım bizimki de bir an önce düzelir, darısı başımıza. :)Bebeğim prematüre doğdu ilk altı ay kolik bir bebekti. Sonrasında diş sancıları falan derken 1 buçuk yaşından sonra düzene girdi o da tam olarak değil. 3 yaşında şimdi gece kendi odasında yatıyor tek sıkıntımız ara sıra gece terörü yaşıyıp uyanıyor. Yanına gidip ışığı açıp aslında neden korktuğunu gösterip yatırıyorum. Sıze tavsiyem bol bol kucağınıza alın. Çok rahatlatıyor bu onları :)
Dogdugundan beri uykuyu sevmeyen bi bebegim var 19 aylik hala uyumayi sevmiyor gece emmedigi halde hala kalkiyor, agliyor. Demem o ki nasil baslarsa oyle devam ediyor. Beni uyumamaya uykusuzluga alistirdi vallahiÜç aydan fazla. En fazla uyuması gereken dönem ama doğduğundan beri gündüz uyumuyor. Eğitim de en erken dört aylıkken veriliyor.
“Uykuyu sevmeyen bebek” diye bir şey var mı gerçekten? Ben uyutmayı beceremediğimi düşünüyorum hala. Bir gün mutlaka uyumaya başlayacakmış gibi geliyor. Belki de bu ümit beni ayakta tutuyor.Dogdugundan beri uykuyu sevmeyen bi bebegim var 19 aylik hala uyumayi sevmiyor gece emmedigi halde hala kalkiyor, agliyor. Demem o ki nasil baslarsa oyle devam ediyor. Beni uyumamaya uykusuzluga alistirdi vallahi
İnstagramda hemşirebiranne sayfasına bakınız.Merhaba hanımlar. Aranızda bebeğine uyku eğitimi vermek için bir uzmandan danışmanlık hizmeti alan, işbirliğiyle bu eğitimi verip memnun kalan var mı? Bebeğimin uyku düzeni oluşsun diye ne yaptımsa olmadı, her şeyi denedim. İnatla da denemeye devam ediyorum, olmuyor. Özellikle gündüz yarım saat bile uyumuyor. Sizce son çare bu eğitimi verenlere başvurmalı mıyım?
Geçenlerde takibe almıştım.İnstagramda hemşirebiranne sayfasına bakınız.
Çok çok memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?