- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi duruhayat336
-
Çok teşekkür ederimKişisel gelişim videoları izleyin "Sebnem Bolkan , Kuantum Kraliçeleri tv " bunları önerebilirim. Zihninizi biraz olumsuz düşüncelerden arındırın.
Çok teşekkür ederimiyi geceler kendinizi üzmeyin .
Hayatta hep umut var.
Ne güneş vaktinden önce doğar.
Ne çiçek vaktinden önce açar.
Stres etmeyin .
Gerçekten ya hiçkimse mutlu değil gibiValla bence ülkecek böyleyiz, amaçsız yaşıyor gibiyiz. Baksana, ekonomi kötü, deprem, dünya savaşları… çevreme bakıyorum insanların modu da yok. Sokakta da bakarsan kimsenin yüzü gülmüyor.. çaresini bulan bana da söylesin
açın bi kırmızı varsa evde nostaljik radyo bir rulo kağıt havlu. önce keyif sonra iç dökme.gözler ve kalp yıkansın.yarın başka bir güne uyanmak.tertemiz ve umutluHayata karşı hevesim isteğim kalmadı.
İlişkiler konusunda da pek iyi değilim hep yanlış insanları seçiyorum buluyorum sanırım. Mutlu olamadım o konuda.
Hem bu beni çok üzüyor. Hem atanmak için uğraşıyorum bu ayrı yıpratıcı.hiç bir şey yoluna girmiyor gibi.Hobilerim vardı önceden artık onlar bile ilgimi çekmiyor çok keyif alırdım normalde.
Hayata karşı tamamen tükenmiş hissediyorum şu yaşımda geleceğe dair umudum yok. Hiçbirşeye hevesim yok.
Bu durumdan nasıl kurtulacağım ben
Hayata karşı hevesim isteğim kalmadı.
İlişkiler konusunda da pek iyi değilim hep yanlış insanları seçiyorum buluyorum sanırım. Mutlu olamadım o konuda.
Hem bu beni çok üzüyor. Hem atanmak için uğraşıyorum bu ayrı yıpratıcı.hiç bir şey yoluna girmiyor gibi.Hobilerim vardı önceden artık onlar bile ilgimi çekmiyor çok keyif alırdım normalde.
Hayata karşı tamamen tükenmiş hissediyorum şu yaşımda geleceğe dair umudum yok. Hiçbirşeye hevesim yok.
İnşallah öyle olurGüneş gecenin en karanlık vaktinin peşinden doğar. Bazen çıkmadan önce en dipte hissederiz. Daha iyi hissedeceğiniz günler gelecek.
Umutlu uyanmak nasip olsunaçın bi kırmızı varsa evde nostaljik radyo bir rulo kağıt havlu. önce keyif sonra iç dökme.gözler ve kalp yıkansın.yarın başka bir güne uyanmak.tertemiz ve umutlu