Tükenmişlik sendromu

m_kubra

06.07.2017 hoşgeldin meleğim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
384
338
103
İsyan etmek için değil biraz olsun rahatlamak için yazıyorum bir kızım var Rabbim acısını göstermesin. Çok ağlıyor sürekli mızmız. Oyun halısına koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum ağlıyor uyutmaya çalışıyorum ağlıyor çok bunaldım üç buçuk aylık oldu bir yere gidelim diyoruz karnı tok altı temiz başlıyor ağlamaya durduramiyoruz nefesi kesilene kadar agliyor. Uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor bazen öyle geliyor ki sanki diyoruz uyumamak için uğraşıyor ama uykusu var gözlerini kasıyor. Ben bunaldım eski kilomda değilim süt urunleri yumurta yiyemiyorum zayiflayamiyorum dışarı çıksam aglamasini duyar duymaz moralim bozuluyor ciktigima pişman oluyorum çok bunaldım kendim için hiçbir şey yapamıyorum birde bunun üstüne o sürekli aglayinca daha cok tükeniyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

daha çok küçük ağlaması olağan

orada burada durmayı çok sevmiyorlar

belki dönence müzik vs sevebilir yoksa onu deneyin

dışarıyı da bazı çocuklar sevmiyor ona çok hareketli kalabalık vs gelebilir

benim oğlum sevmezdi mesela çünkü hem ışıklardan hem de gürültüden rahatsız olurdu

kilonuzu takmayın bir sene sonunda kalmayacak

bunalmışsınız bir süre bebeksiz bir şeyler yapın evde bebeğe eşiniz baksın siz markete gitseniz bile açılırsınız

bi deneyin bence doktoru iyice dinleyerek izleyin belki işe yarar

Teşekkür ederim video için ama dört aylık olana kadar bebeklerde pek gaz kalmıyor suanki durumu ya huyu ya da bilmediğim bir sıkıntısı var . Uyanıyor beş on dk sonrada sürekli gezmek istiyor yatirirsam ağlıyor kucağımda gezecek illa

bebeginiz kolik gibi ama en fazla 1-2 ay daha boyle siddetli gecer sonra rahatlar umarim. Sut alerjisi anne sutune mi ? alerjik bebekler icin mamalar var onlardan doktorunuza danisip alsaniz. Birde gaz damlalari etkili oluyor rahatlatiyor bebekleri.
Beyaz gurultu-ses fan sesi bu tarz sesler var ''white noise'' uygulamalari var telefonda ya da videolari onlarda bebekleri rahatlatiyor. Anne karninda duyduklari sese benziyormus. Benim bebegim o seslerle daha rahat uykuya daliyordu tavsiye ederim.

Back
X