Tukenmislik sendromu

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Mrb.lar eski actigim konulardan bilirsiniz yada okumuş olanlarımız vardır
Neyse bazı insanları hayatımızdan çıkartmak ısıtıyoruzdur ama çıkartmıyoruzdur mesela iş yerinde ki bazı insanlar her gün Her gün o ortamda 9 saat bulunuyoruz ve tahammül edemediğimiz hadi farklı odada iken suratını görmüyoruz belki ama konuşurken sesini duyduğumuz kişiler sesine bile tahammül edemiyorum sürekli benim karşıyım konuşmalar sürekli herşeyi benden bilmeye yönelik konuşmalar sürekli
Seslerini duyuyorsun ister istemez sürekli böyle çeneleri düşük allahım seslerine bile dayanamiyorum
Yani bu tip insanları hayatımızdan çıkartamıyoruz
Artık tiksinme boyutunda sesleri bile artik dayanılacak gibi değil
Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi ne yapmak lazım
Takma gormezden gel kulaklık tak
Hepsini yapiyorum ama sabahtan akşama kadar da kulaklikla müzik dinleyemem sonuçta
Yine bir sesler bir gerginlikler var iğreti oluyorum seslerinden ve kapıları çarpmalarından

Sanırım o kişiler sizde takıntı haline gelmiş. Size tavsiyem "iyi hissetmek" kitabını okuyun. İnanın çok şey değişecek 😊

Malesef her istediğimiz gerçekleşmiyor bu hayatta, keşke gerçekleşse
Tahammül etmeyi öğrenmelisiniz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Biz sevmiyoruz diye insanlara konuşma diyemeyiz

İş ortamı öyle malesef. Benim de sesini duyunca ıyy dediğim insanlar vardı. Biri vardı mesela sabahtan akşama kadar kayınvalidesinin dedikodusunu yapardı. Kadının yaptığı kurabiyeleri iş yerine getirip "bakın ne kadar iğrenç evde yiyemedim size getirdim"demişti bir gün. Sonra başka biri geldi her odaya girdiğinde "merhaba gençlik" diye böğürüyordu. Aşırı cıvıktı, gelir dokunarak konuşurdu, ben de hiç sevmem omzuma saçıma dokunulmasını. Başka biri vardı, yakın olduğum arkadaşımla fısır fısır kendi aramızda konuşurken araya girer "nooooldu noooldu" derdi. Bunlar yüzünden sigaraya başladım. Her fırsatta sigara molasına kaçıyorduk arkadaşlarımla. Tabi çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarım sayesinde tahammül edebiliyordum biraz olsun. Ama tamamen kaçış yok, her yerdeler =)))

Sizi çok iyi anlıyorum. Eski iş yerimde ben de böyle hissediyordum. Akşamları bazen servisten erken iniyordum o cahilce muhabbetlerini duymamak için. Gerçekten hayatım boyunca gördüğüm en aptal, cahil, yobaz, kendini bi b.. zanneden insanlar orada toplanmıştı. Ben işten ayrılmıştım başka türlü olmuyor çünkü :)

Bak yine aklıma gelince sinirlendim ya 😂😂

Takıntı haline gelmemesi mümkün değil çünkü çok şey yaşattılar geçmişte
Tayin bende çok isterim ama bulunduğum yerden yeni evimi aldım daha 4 aydır oturuyoruz eşim burda memur aslında bulunduğum şehri seviyorum aslında işimi de severek yapiyorum işimi sevmesem bu insanlardan ötürü çoktan giderdim başka yere ama burda bir alanda tecrübe edinmek yılların geçmesi gerekiyor bunun için
Başka yere geçsen başka bir iş sil baştan yeniden durumu var yeni memur olmuşsun gibi oluyorsun
Zor yani
Işimi severek yapiyorum odamdan masamdan memnunum evimden memnunum sıfır ev yeni aldık
Sadece bu insanlar bana takık.bende onlara takık tahammül edemiyorum.diye diğer.butun şeyleri yakmaya değer mi sizce ?
Bu insanlar olmadi mi ortalık sessiz oluyor.harika oluyor mis gibi ama bunlar oldu mu dayanılması çok zor olan bir yer
Bu kisiler 6 bayan biri ikili diğeri ikili olmak üzere beni rahatsız eden kişiler başka kimse ile sorunum yok sadece çevremdeki bu 6 bayan onlar olmasa sorunum da biter aslında
Tayin için sevdiğim işimi evimi sevdiğim şehri 8 yıllık tecrübemi yakmak zorunda kalicam
Bire gidecegim yeri düşünmem de lazım evimi birakicam orda istediğim gibi bir ev bulabilecek miyim
Tecrübem olan işimi ve bildiğim düzeni birakicam sizce yeni yerde yeni memur gibi olmucak miyim ve yeni bir düzen bu kadınlar dan daha beteri çıkmayacağı ne mağlum oda var
Yaşadığım şehir güzel seviyorum
Gidecegim yer nasıl olacak
Eşim de sureklenecek tabi benim pesimden
Düzen bozmak çok zor iki adımlık yerden kiradan evime taşındım da Iki hafta durmaksızın zor yerlestim
Her şeyi düşünmem lazım benim huzurumu bozan burda 6 tane kadın
Sizce değer mi
Yoksa bu tahammulsuzlukle bunların arasında devam mi aslında 6 sinin için de de sadece ikisi dahi diğer 4 u kalsa o diğer ikisi gitse yine diğerlerine tahammül edilebilir aslında

İş ortamı öyle malesef. Benim de sesini duyunca ıyy dediğim insanlar vardı. Biri vardı mesela sabahtan akşama kadar kayınvalidesinin dedikodusunu yapardı. Kadının yaptığı kurabiyeleri iş yerine getirip "bakın ne kadar iğrenç evde yiyemedim size getirdim"demişti bir gün. Sonra başka biri geldi her odaya girdiğinde "merhaba gençlik" diye böğürüyordu. Aşırı cıvıktı, gelir dokunarak konuşurdu, ben de hiç sevmem omzuma saçıma dokunulmasını. Başka biri vardı, yakın olduğum arkadaşımla fısır fısır kendi aramızda konuşurken araya girer "nooooldu noooldu" derdi. Bunlar yüzünden sigaraya başladım. Her fırsatta sigara molasına kaçıyorduk arkadaşlarımla. Tabi çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarım sayesinde tahammül edebiliyordum biraz olsun. Ama tamamen kaçış yok, her yerdeler =)))
Kendi yiyemediği beğenmediği şeyi başkalarına ikram etmesi de pek hoş olmuş 😂 kafalar güzel ya.

Kendi yiyemediği beğenmediği şeyi başkalarına ikram etmesi de pek hoş olmuş 😂 kafalar güzel ya.

İşte manyak her yerde var =)) ha bi tanesi daha vardı ki akıllara zarar, bana bu iş yerinde biri büyü yaptırıyor gelince başıma ağrılar giriyor diyordu =)) Neler gördüm ya 10 senelik iş hayatında. Şu an evden çalışıyorum valla canım sıkılıyor özlüyorum böyle manyakları =)

Konuyu translateden mi çevirdiniz naptınız bazı cümleleri defalarca okudum, yine anlamadım.
Ve tükenmişlik sendromu böyle bişey değil.

Bugün dönüşüm bitti üst üste haftanın 5 günü iş var
Öncesinde gün aşırı gelince hiç değilse biraz daha mental olarak uzaklaşabilme fırsatı oluyordu
Sabahtan beri öyle yoğun ki ne yapicami unutuyorum artik
Üst üste gelen işler etrafta sınır bozucu tipler kaos resmen
Beynim ruhum bedenim o kadar yorgun ki
Bu işin değişmesi gerekli ama şart ve koşullar uygun değil malesef
Bir değişik ortam gerekli aslında
Ama dedigim gibi şart ve koşullar

Back
X