Tukenmislik sendromuna soktular beni zorla

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Hayatta ne zaman biseyi cok istesem ya olmaz ya da eksik olur icime sinmez.sizlerin de basina geldi mi bilmem ama bunu ben hayatim boyunca yasadim.cok guzel bi iliskiden sonra evlendim.ve hamileyim.kv ye yakim oturuyorum maalesef ki.ve gercekten bizi cekirdek aile olarak gormeyip surekli bir arada oturup yeme icme olayina girmelerinden sıkıldım. Onceden calisiyordum haftada bi aksama yemege caya giderek idare ettik ama simdi evdeyim.gunduzu ayri dert aksami ayri dert.bakin ay basindan beri gorustugumu gunleri soyluyorum.haftasonu zaten istisnasiz gorusuluyo bi bahane bulunup bi saatte olsa illa ki.ay basindan beribyani 10 gunde 6 kere bir araya gelindi..bugun esim calisiyo normalde ben de gezmeye gittim akrabalara.biliyolar da.aksam uzeri aramazlar mi biz eve donecegiz de caya ugrayalim.ya biliyosunuz disardaydim soyundum dokundum yattim dinlenecegim ama yooook.iki gun gorusmedik ya illa bir araya gelinecek.simdi bahane uydurun diyenleriniz olacak.inan ki ise yaramiyor.isim var diyorsun daha sonra gelin isin bitince diyolar.yok utum var diyosun sonra yaparsin yemek artmasin cokca yaptim diyo.bugun doldum artik ya.bi de hamileyim otur kalk surekli belim agridi.hadi oraya gidince pek is yapmiyorum ama burda olunca kvye kalk cay koy denmiyor.daraldim artik ya.yarin icin planlar yapiyo kp.bize de sizin planiniz var mi diyen yok.bi de bugün bizim yıldönümümuz yani taa gecen hafta soyledim haftaya ctesi pazar planimiz var diye.ama hava kotu olunca ve esim izin alamayinca plan yatti ben de gezmeye gittim.insan bi dusunur aksama bi planlari vardir diye.ama nerdeee.ben ne yapayim yaa.nasil bizim de bi aile oldugumuzu anlatayim sasirdim akil verin??

Son düzenleme:
Sana gelmelerini net olarak engelleyemezsin ama cagirilan yerlere gitme..hamilesin zaten yorgunum de uyumak istiyorum dinleniyorum de. Yavas yavas cek kendini gorusmek istemiyorsan

Allah ne verdiyse içinden geleni söyle ve uzak dur.Öff.Yaşamaktan en korktuğum ve evlenme şartlarımdan biridir aile ile istemeden görüşmemek.Çok şükür yaşatmadı eşim de.
Okurken bile daraldım yeminlen.

Sana gelmelerini net olarak engelleyemezsin ama cagirilan yerlere gitme..hamilesin zaten yorgunum de uyumak istiyorum dinleniyorum de. Yavas yavas cek kendini gorusmek istemiyorsan
Inan denedim ama hep bi sekilde kivrildi edildi.insanlari kirmak istemiyorum yuzum yumusak bu saatten sonra tersten donersem de sert olur baya

Cocuk da geliyor ya simdi
sdnde cikmaz kv...yandin...
brbis bi dert kv bir dert olacak...

Allahiiiim akillara zarar.yazin bizim ev cok sicak oluyo.anneme gitmeyi dusunuyorum acikcasi

Back
X